دانشجوی دانشگاه تبریز در مسابقات قرآن کریم عنوان برتر را کسب کرد

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۲ کد : ۶۲۱۸ اخبار

در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور، رسول آزمایش، دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه تبریز، موفق به کسب رتبه دوم حفظ کل قرآن شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سجاد توحیدی با اعلام این خبر گفت: این دوره از مسابقات با بخش های آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی احادیث اهل بیت، آشنایی با سیره معصومین، مفاهیم نهج البلاغه، پرسمان معارفی، احکام، مفاهیم صحیفه سجادیه،  حفظ قرآن کریم، تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن کریم، در دو قسمت برادران  و خواهران، برگزار شد که دانشجوی دانشگاه در بخش حفظ کل قرآن مقام دوم را کسب نمود.
وی افزود: سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور ۱۹ الی ۲۲ شهریور ماه سالجاری با حضور بیش از هزار دانشجو از صد و پنجاه دانشگاه کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.