۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۴ کد : ۶۲۱۲ اخبار

با حضور قائم مقام ریاست محترم دانشگاه و جمعی از مسئولان شهرستان اهر مراسم تودیع و معارفه رییس جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، قائم مقام رییس دانشگاه تبریز در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، به لزوم مراجعه به اسناد بالادستی به منظور شناسایی ماموریت های دانشگاه و انجام تکالیف در قبال این ماموریت ها اشاره کرد و گفت: برنامه ششم توسعه، نقشه جامع علمی کشور، سند اسلامی شدن دانشگاه ها، سند چشم انداز ۲۰ ساله، سند راهبردی گفتمان توسعه نظام آموزشی و پژوهشی کشور، سیاست ها و موضوعات راهبردی در هیات های امنای دانشگاه ها، اصولی از قانون اساسی مرتبط با آموزش عالی، سیاست کلی نظام برای رشد و توسعه علمی کشور، نقشه مهندسی فرهنگی کشور جایگاه اهداف و وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور از جمله اسناد بالا دستی مرتبط با آموزش عالی کشور است.
دکتر حمیدرضا قاسم زاده افزود: یکی از اهداف اصلی دانشگاه تبریز، ارتقا به تراز بین المللی و قرار گرفتن در بین ۵ دانشگاه ایران با تراز بین المللی و نهایتاً قرار گیری در بین ۲۰۰دانشگاه برتر جهان بوده و  این برنامه جزء برنامه¬های اقتصاد مقاومتی بوده و تکلیفی است که برای وزارت علوم تعیین شده است.
وی در ادامه گفت: دانشگاه های کشور به منظور قرار گرفتن در این طرح ارتقاء، برنامه های خود را به وزارت علوم ارائه کرده اند که برنامه دانشگاه تبریز مورد موافقت قرار گرفته است. طبق این برنامه 5 دانشگاهی که برنامه های آنها پذیرفته شده است به مدت ۱۰سال مورد حمایت وزرات علوم قرار گرفته و اعتبارات ویژه ای به آنها اختصاص خواهد یافت.
قائم مقام رییس دانشگاه تبریز اظهار داشت:به منظور رسیدن به این هدف مهم، اعضای هیات علمی دانشگاه باید برنامه کاری خود را ارائه دهند و طبق برنامه ارائه شده به وزارت، باید حرکت مستمر انجام شود که لازمه این کار افزایش تولیدات علمی از یک سو و تقویت مهارت و فن بازاریابی و ارتباط با صنعت برای تولیدات علمی از سوی دیگر است.
دکتر قاسم زاده، در پایان سخنان خود، از تلاش های دکتر شهبازی در دوران ریاست دانشکده قدردانی نموده و از دکتر نعمتی برای پذیرش این مسولیت قدردانی و آرزوی موفقیت کرد.
بر پایه همین گزارش، دکتر شهبازی، رییس سابق دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، گزارش مختصری از عملکرد شش ساله دوران تصدی خود و چالش های موجود در دانشکده ارائه داده و گفت: ارتقا آموزشکده کشاورزی اهر به سطح دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، افزایش تعداد رشته ها از دو رشته در مقطع کاردانی به چهار رشته در مقطع کارشناسی و یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد و شروع احداث ساختمان جدید دانشکده از اهم فعالیت¬ها در دوران  مسئولیت بود.
دکتر نعمتی، رییس جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر نیز در این مراسم، با بیان اینکه اعضای هیات علمی و کارمندان، مورد تکریم و احترام قرار خواهند گرفت و برای توسعه دانشکده تلاش خواهد شد، یادآور شد:در سالهای آتی تلاش خواهد شد مقاطع تحصیلات تکمیلی برای رشته های موجود، به ویژه رشته هایی که به صورت بین رشته ای و مورد نیاز منطقه باشند، ایجاد شود. علاوه بر این، راه اندازی هسته های پژوهشی عسل و فراورده های آن، گیاهان دارویی، حیات وحش منابع طبیعی و جنگل، تشویق اعضای هیات علمی به ایجاد ارتباط با سازمان ها و ادارات اجرایی و اجرای طرح های پژوهشی مشترک با سازمان های ملی و بین المللی، راه اندازی مجله علمی و ترویجی، تلاش برای تکمیل و افتتاح ساختمان جدید دانشکده و راه اندازی دستگاه های گرانقیمت آزمایشگاهی مثل دستگاه کجلدال و GC-Mass و غیره از  جمله برنامه های پیش رو خواهد بود.
شایان ذکر است: در پایان مراسم، در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر برگزار شد، حکم انتصاب دکتر ذبیح اله نعمتی به عنوان رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر توسط قائم مقام محترم دانشگاه دکتر قاسم زاده اهدا و از تلاش های دکتر شهبازی قدردانی بعمل آمد.