اردوی جهادی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۴۵ کد : ۶۲۰ رویدادها و اطلاعیه ها

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، اردوی جهادی حاج عبدالله والی، طی روزهای 22 الی 24 اردیبهشت ماه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، اردوی جهادی حاج عبدالله والی، با سابقه برگزاری حدود 8 سال و با هدف کمک به مردم مناطق محروم استان، ایجاد روحیه همدلی، افزایش همکاری های ارتباط جمعی در میان بسیجیان وکسب تجربه در زمینه های عمرانی، کشاورزی، دامپزشکی، هنری و فرهنگی و در منطقه چاراویماق برگزار می شود.

همین گزارش حاکیست؛  این اردو در سال گذشته نیز با حضور 60 نفر از دانشجویان در روستاهای شهرهای ورزقان و چاراویماق برگزار شد  و شرکت کنندگان بر اساس تخصص خود، در طول مدت برگزاری اردو  برای روستائیان محروم در زمینه های مختلف ارایه خدمت نمودند
.
یادآور می شود: همچنین اردوی جهادی بسیج دانشجویی خواهران نیز در مناطق محروم و حاشیه نشین شهر تبریز برگزار می شود و دانشجویان دختر دانشگاه تبریز با حضور در برخی مدارس محروم اقدام به برگزاری کلاس های تقویتی دروس ریاضی، قرآن، زبان و کلاس های تفریحی نقاشی، کار دستی و ورزش نموده و در ضمن تدریس، مباحث اخلاقی و اعتقادی نیز به دانش آموزان ارایه می کنند.

خاطر نشان می شود؛ علاقه مندان به شرکت می توانند به وب سایت
basijtu.ir  مراجعه ویا به معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز تماس حاصل فرمایند.