کسب سه عنوان توسط دانشجویان دانشگاه تبریز در دهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۲:۰۱ کد خبر : ۶۱۹۰ اخبار

دانشجویان دانشگاه تبریز، در دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی، سه عنوان برتر کشوری کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جشنواره "نازلی فرید " و "صالح مالک"، از نشریه تهرنک، انجمن علمی دانشجویی معماری دانشگاه تبریز به ترتیب مقام اول بخش مقالات علمی و مقام سوم در بخش عکس بخش مقالات در حوزه هنری و معماری را بدست آوردند.
همچنین در این دوره از جشنواره نشریات دانشجویی کشور " فرشته آسیایی" از نشریه دانش نما، انجمن علمی علم اطلاعات و دانش شناسی این دانشگاه  نیز عنوان شایسته تقدیر در بخش مقالات علمی حوزه علوم انسانی را کسب کرد.
 همچنین در این جشنواره سه نفر دیگر از دانشجویان دانشگاه تبریز در بخش مقالات در حوزه هنری و معماری، مقالات علمی در حوزه علوم انسانی و  فضای مجازی نامزد دریافت جایزه بودند.
یادآور می شود: دانشجویان دانشگاه تبریز از بین حدود ۳۷هزار اثر ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره موفق به کسب این عناوین شدند.
این جشنواره ۱۲ الی ۱۵ شهریورماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
همین گزارش حاکی است: در حال حاضر بیش از۵۰ انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه تبریز در همه عمده رشته های تحصیلی مشغول به فعالیت هستند.