اردوی جهادی دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۵ کد خبر : ۶۱۸۹ رویدادها و اطلاعیه ها

اردوی جهادی دانشگاه تبریز با هدف فرهنگ سازی و محرومیت زدایی توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام اینکه اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز امسال با رویکردی متفاوت و منحصر به فرد و  طبق مطالبات رهبری شروع به کار کرد، گفت: این اردوی تابستانه در محرومترین مناطق استان آذربایجان شرقی یعنی شهرستان چاراویماق از هفتم مرداد ماه فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد.
حسین قنبری افزود: از جمله اهداف اصلی اردوی تابستانه امسال ایجاد انگیزه و دغدغه جمعی برای حل کردن مشکلات بود که با اتحاد میان بومیان روستا، همتی به وجود آمد که باعث ایجاد انگیزه بین مسئولین شهرستانی شد و تلاش‌های مختلفی جهت آبادانی این مناطق صورت گرفت.
وی در ادامه گفت: اعضای امسال اردوی جهادی بالغ بر ۱۰۰ نفر بود که با توجه به ظرفیت منطقه از بین داوطلبین گزینش صورت گرفت و در حدود ۳۰ روستا از جمله آبگرم و گویجه قلعه تحت پوشش اردو قرار داشتند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز در خصوص کار گروه عمرانی گفت: با توجه به حجم نیازهای منطقه در این زمینه، ظرفیت‌ها و نیروهای پراستعداد دانشجویی، صرف فعالیت‌های عام‌المنفعه در چند منطقه شهرستان شد و بازسازی اساسی و کلی مدرسه روستای گویجه قلعه و مدرسه‌ی روستای ایستی‌سو (آبگرم) انجام گرفت.
قنبری متذکر شد: با توجه به اهمیت کارهای فرهنگی،مواردی همچون تبیین اهمیت خودسازی و اصلاح خود در ضمنِ فعالیت های جهادی، ارائه بسته‌ی فرهنگی در ابتدای اردو، چاپ و پخش نشریه هایی مربوط به اردوی جهادی، اکران فیلم‌های سینمایی و سریال، برگزاری نمایشگاه کتاب تحت عنوان «ببر، بخون، بیار» با موضوعات مربوط به دفاع مقدس، انقلابیگری و…، برگزاری برنامه‌ی رصد با حضور گروه رصدی دانشگاه تبریز و حضور روحانیت و طلاب معزز بین شرکت‌کنندگان در اردو و راهنمایی آنها در موضوعات مختلف صورت گرفت.
وی در ادامه عنوان کرد: ایجاد صمیمیت و ارتباط اولیه با کودکان، ارزیابی کلی وضعیت فرهنگی روستا و اهالی، گردآوری کودکان کنار هم و برگزاری کلاس‌ها و حلقه‌های آموزشی در مسجد هر روستا، استفاده از روش‌هایی برای اجتناب از خسته شدن کودکان (مانند ۲۰ دقیقه تدریس، ۳۰ دقیقه بازی) و یا انتقال مفاهیم حین بازی، آموزش برخی از دروس برای کودکان سطوح ابتدایی، تبیین مبنای حجاب و کودکان و نوجوانان به شرکت کردن در نماز جماعت، سخنرانی، مشاوره و اهدای جوایز از دیگر کارهای فرهنگی صورت گرفته در بخش فرهنگی بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تبریزهمچنین در خصوص کارگروه اقتصاد مقاومتی اردوی جهادی دانشگاه تبریز گفت: کارگاه افزایش بهره‌وری در کشاورزی و باغات، کارگاه نحوه برداشت نمونه خاک جهت آزمایش آن و کلاس آشنایی با بیماری های مشترک بین دام و طیور با انسان از جمله کارهایی بود که در این زمینه صورت گرفت.
خاطر نشان می شود: این اردو هفتم الی بیست و سوم مردادماه برگزار شد.