شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز برتر انتخاب شد

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۰ کد خبر : ۶۱۸۸ رویدادها و اطلاعیه ها

شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز؛ در دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر استان، به عنوان "تعاونی برتر" انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در لوحی که از سوی میراحد حسینی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی صادر شده آمده است: مقصد اعلی و هدف والای تعاون تجمیع ارزش های اخلاقی با رویکرد اقتصادی در نظامی مبتنی بر فضیلت می باشد، بدون شک تعاون اهرمی مناسب برای توسعه اقتصادی و اجتماعی است که می تواند همگام با سیاست های دولت تدبیر و امید در تحقق عدالت اجتماعی و اقتصادی موثر واقع شود.
بدینوسیله در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال انتخاب شما را به عنوان تعاونی برتر در استان آذربایجان شرقی در دوازدهمین جشنواره تعاونی های برتر صمیمانه تبریک عرض نموده و از تلاش های موثر شما در عرصه تعاون تقدیر بعمل می آید. امید است با اتکا به ایزد منان و بهره گیری از قابلیت ها و ظرفیت های اقتصادی و اجتماعی کشورمان در نشر و ترویج و توسعه فرهنگ تعاون بیش از پیش موفق باشید.
همین گزارش حاکی است: شرکت تعاونی مسکن دانشگاه تبریز در سال1349 با هدف تامین مسکن برای همکاران در دانشگاه تبریز تاسیس شده است.