جشن عید غدیر در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۶ کد خبر : ۶۱۷۹ اخبار

جشنی به مناسبت عید غدیر در باغ گیاه شناسی دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مراسم تحت عنوان "جشن بزرگ عیدالله الاکبر" ویژه دانشگاهیان و خانواده های آنان با حضور جمعی از اعضای هیات رییسه این دانشگاه برگزار شد.
این جشن با اجرای برنامه های مختلف و متنوع فرهنگی برگزار شد که از جمله این برنامه ها می توان به غرفه های موضوعی غدیر بود که شرکت کنندگان در آن با مفاهیم و فلسفه غدیر آشنا شدند.
 اجرای مسابقه ویژه غدیر و مسابقه ویژه کودکان به همراه اهداء جوایز، تندیس یادبود غدیر به شرکت کنندگان، پذیرایی، اجرای تواشیح و مولود خوانی و ... از بخش های دیگر این آیین بود.
همین گزارش حاکی است: از ویژگی های مهم این جشن حضور گسترده کودکان بود که با حضور در غرفه ای تحت عنوان     " غرفه کودکان " و با کشیدن نقاشی هایی با موضوع فلسفه غدیر ، شور و نشاط وصف ناپذیری به این جشن داده بودند که بعد از بررسی آثار، به کودکان برگزیده این غرفه جوایزی اهداء شد.
خاطر نشان می شود: این جشن از سوی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با استقبال گسترده دانشگاهیان برگزار شد.