درخشش دانشگاه تبریز در رتبه بندی معتبر تایمز

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۴ کد خبر : ۶۱۶۶ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز بر اساس رتبه‌بندی معتبر تایمز که ۱۴ شهریور ۹۶ منتشر شده خوش درخشید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز بابیان اینکه  در این رتبه‌بندی  معیارهایی چون  آموزش، پژوهش، ارجاعات، ارتباط با صنعت و شهرت بین‌المللی دانشگاه‌های جهان موردسنجش قرارگرفته، تصریح کرد: در آخرین اعلام،  ۱۸ دانشگاه از ایران در این فهرست قرار دارند که دانشگاه تبریز در میان دانشگاه‌های جامع به همراه دانشگاه تهران  با قرار گرفتن در رتبه‌بندی ۶۰۱ تا ۸۰۰ جایگاه نخست کشور را کسب کرده است.
دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: همچنین بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه‌های شیراز، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، اصفهان و گیلان در رتبه‌بندی ۸۰۱ تا ۱۰۰۰  و دانشگاه‌های زنجان، یزد و بیرجند و الزهرا نیز رنکینگ بالای ۱۰۰۰ را کسب کرده اند.
وی اضافه کرد: در میان کل دانشگاهها  نیز اعم از صنعتی، جامع و پزشکی؛ دانشگاه های شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران، خواجه نصیر و علوم پزشکی تهران در رنکینگ ۶۰۱ تا ۸۰۰ با دانشگاه تبریز و تهران سهیم هستند.
اضافه می نماید: رتبه‌بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام‌های رتبه‌بندی  دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی جهان است که اولین بار در سال ۲۰۰۴ بنیان گذاشته شد. در سال ۲۰۱۰ روش‌شناسی جدیدی برای این رتبه‌بندی ارائه و در سال ۲۰۱۱ در این روش‌شناسی تغییرات زیادی ایجاد شد که امروزه مورد اعتماد اکثر کشورها و محققان و دانشمندان است.
یادآور می شود: ۱۷ دانشگاه مذکور به همراه نوشیروانی بابل که بهترین عملکرد را در این رتبه‌بندی داشته، ۱۸ دانشگاه ایرانی حاضر در فهرست تایمز هستند.