تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ دانشگاه تبریز اعلام شد

۱۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۲ کد خبر : ۶۱۶۵ اخبار

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز با اعلام تقویم آموزشی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۹۶ این دانشگاه، از انجام تمامی مراحل ثبت نام به صورت اینترنتی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدتقی اعلمی با بیان اینکه با انجام مراحل ثبت نام بصورت اینترنتی از ایاب و ذهاب و صرف هزینه زیاد توسط خانواده ها و دانشجویان جلوگیری می شود، افزود: بر اساس برنامه زمان بندی، ثبت نام اینترنتی برای پذیرفته شدگان دکتری تخصصی ۱۱ و ۱۲ شهریور صورت گرفت و  ثبت نام برای دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد نیز در روزهای ۱۵ و ۱۶ شهریور انجام خواهد شد، که دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد باید مدارک لازم خود را  ۲۵ و۲۶ شهریورسال جاری به دانشکده مربوطه تحویل نمایند.
به گفته وی، ثبت نام سایر مقاطع تحصیلی نیز بعد از  اعلام نتایج سازمان سنجش انجام خواهد شد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، با اشاره به زمان بندی انتخاب واحد دانشجویان تمام مقاطع طی روزهای ۱۹ الی ۲۴ شهریور ماه  و بصورت اینترنتی، افزود: زمان انتخاب واحد ورودی‌های ۹۳ و ماقبل روز یکشنبه نوزدهم، ورودی‌های ۹۴ روز دوشنبه بیستم، ورودی‌های ۹۵ روز سه شنبه بیست و یکم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی روز چهارشنبه بیست و دوم شهریورماه از ساعت ۹ صبح لغایت ساعت ۲۴ انجام خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه انتخاب واحد ورودی‌های ۹۶ نیز به صورت دسته جمعی توسط دانشکده و تحویل برگ انتخاب واحد به دانشجو امکان پذیر خواهد شد، یادآور شد: دانشجویانی که در ایام مقرر موفق به انتخاب واحد نشده‌اند، می‌توانند روزهای پنجشنبه و جمعه، بیست و سوم و بیست چهارم از ساعت ۹ صبح لغایت ساعت ۲۴به صورت اینترنتی اقدام به انتخاب واحد نمایند.
دکتر اعلمی، افزود: حذف و اضافه نیز به صورت اینترنتی در چهارم و پنجم مهرماه انجام می‌شود و مطابق این برنامه، مهلت ارائه مرخصی برای دانشجویان در نیمسال اول  ۱۹ شهریور الی ۵ مهرماه می‌باشد.
وی تصریح کرد: کلاس های نیمسال اول از ۲۵ شهریور ماه  لغایت ۱۳ دی ماه ۹۶برگزار شده و امتحانات پایان نیمسال اول نیز از ۱۶ دی الی ۴ بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.