در دانشگاه تبریز صورت گرفت؛ تجلیل از عوامل اجرایی آیین نکوداشت دانش آموختگان غیر ایرانی

۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۴ کد : ۶۱۵۳ اخبار

پس از برگزاری موفق آیین دانش آموختگان خارجی و دهمین جشنواره فرهنگ ملل در ایران، از عوامل اجرایی این آیین در دانشگاه تبریز تجلیل شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم، برگزاری این آیین را یکی از موفق ترین تجربه های دانشگاه تبریز  در ترکیب مدیریت، دانشجو و سازمان های بیرونی عنوان کرد و گفت: با برگزاری این آیین به کمک انجمن های علمی و ظرفیت دانشجویان ثابت شد که جوانان ما قابلیت های زیادی دارند و در حقیقت نباید از ظرفیت 24 هزار نفری دانشجویان دانشگاه و انرژی نهفته و خلاقیت آنان غافل شد.
دکتر محمدرضا پور محمدی افزود: 600 مهمان خارجی از 30 کشور مختلف  در این آیین نکوداشت شرکت داشتند و آنها فقط به عنوان سفیران جمهوری اسلامی همواره مبلغ فرهنگ ما خواهند بود و خوشحالیم که توانستیم نمادی از فرهنگ و آیین های کشور و استان مان را به آنها منتقل کنیم.
وی همچنین با اشاره به برنامه های تبریز 2018 افزود: در آستانه تبریز 2018 قرار گرفته ایم که فرصتی بزرگ برای معرفی تبریز، استان و گنجینه های فرهنگی، هنری و ... آن برای جهانیان است و شاید دیگر به زودی چنین فرصت طلایی نصیب کشور نشود و باید از آن به نحو احسن استفاده کنیم.
بر پایه همین گزارش، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در این مراسم، به نحوه اجرای آیین نکوداشت دانش آموختگان غیرایرانی اشاره کرد و گفت: با وجود زمان اندک برای برگزاری این آیین، در سایه تلاش، برنامه ریزی و همت عوامل اجرایی و به کارگیری انجمن های علمی دانشجویی در بدنه این مراسم، توانستیم به خوبی از عهده مسئولیت بر بیاییم.
دکتر محمدرضا حسین زاده در ادامه افزود: در این مراسم، علاوه بر عوامل داخلی دانشگاه مانند نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، مدیریت های حراست، روابط عمومی، امور اداری و مالی، دانشجویی و ...، عوامل بیرونی زیادی هم همکاری داشتند که از آن جمله می توان به وزارت امورخارجه، استانداری، شهرداری، نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، صدا و سیما و ... اشاره کرد.
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز نیز در این آیین به بیان ویژگی های منحصر بفرد این آیین پرداخت و گفت: ابعاد برنامه و کمیت تعداد شرکت کنندگان خارجی، کیفیت و سطح برگزاری، برنامه ریزی دقیق، دانشجو محور بودن، گسترش دادن آن به سطح شهر و تنوع برنامه ها از ویژگی های منحصر بفرد این ایین بود.
دکتر سجاد توحیدی افزود: تعریف برنامه های ابتکاری، انسجام و کار تیمی، مشارکت موثر واحدهای داخلی و خارجی دانشگاه، مدیریت هزینه ها و مدیریت زمانی از دیگر ویژگی های منحصر بفردی بود که در این آیین انجام گرفت.
بر پایه همین گزارش، در این مراسم، از حدود 60 نفر روسای کمیته ها و عوامل اجرایی پانزدهمین آیین نکوداشت دانش آموختگان غیرایرانی و دهمین جشنواره فرهنگ ملل دانشگاه تبریز در تالار ساختمان جدید دانشکده عمران تجلیل شد.