هیات رسانه‌ای جمهوری آذربایجان با رییس دانشگاه تبریز دیدار کردند

۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۵ کد : ۶۱۵۰ اخبار

هیات متشکل از رسانه های دیداری و نوشتاری جمهوری آذربایجان در دیدار با رییس دانشگاه تبریز؛ راهکارهای توسعه ارتباطات مشترک را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این نشست ضمن معرفی اجمالی ظرفیت های علمی، آموزشی و رفاهی دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه های بزرگ ایران و قطب علمی شمالغرب کشور، گفت: ایران و جمهوری آذربایجان مشترکات تاریخی، فرهنگی، زبانی و مذهبی دارند و این اشتراکات بهترین ابزار برای توسعه همکاری های دو کشور است و باید از آنها برای تحکیم دوستی ها و رفاه دو ملت به بهترین شکل بهره مند شد.

دکتر محمدرضا پورمحمدی در ادامه رسانه ها، مدیا و اصحاب جراید را تعیین کننده ترین عامل در ایجاد فضای جدید و تفاهم ها در ابعاد مختلف دانست و تصریح کرد: اصحاب رسانه دو کشور با سفر به مناطق مختلف و با انعکاس رویدادهای فرهنگی و تاریخی و مناسبت های علمی می توانند نقش برجسته خود را در  توسعه همکاری ها  ایفا نمایند.

وی با اشاره به اینکه علم مرز و محدودیت نمی شناسد و در آموزه های دینی ما نیز بر کسب آن در همه مکان ها تاکید شده، یادآور شد: باید شرایط ارتباط گسترده عالمان و دانشمندانمان را با جهان فراهم کنیم و در این راه باید همه ارکان کشور از دیپلماسی علمی و فناوری حمایت کنند چون ثمره آن در آینده نصیب مردم و کشور خواهد شد.

دکتر پورمحمدی همچنین با اشاره به وجود تفاهم های همکاری مشترک علمی و تحقیقاتی میان دانشگاه تبریز و موسسات آموزش عالی آذربایجان اظهار داشت: در این راستا در سال های گذشته کارهای بسیار مثبتی انجام گرفته که همچنان ظرفیت اقدامات جدید وجود دارد و این دانشگاه آمادگی کامل خود را برای توسعه ارتباطات اعلام می دارد.

رییس دانشگاه تبریز در خاتمه جذب دانشجوی خارجی، تبادل استاد و دانشجو و اجرای نشست های علمی و چاپ کتب مشاهیر مشترک دو ملت را از جمله کارهای قابل انجام برشمرد و افزود: در گذشته در خصوص شهریار شناسی اقدام بسیار خوبی انجام گرفته است و این امر در باره نظامی نیز شکل خواهد گرفت که کارهای مقدماتی آن شروع شده است.

یادآور می شود: در این نشست جمعی از هیات رسانه‌ای جمهوری آذربایجان به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

دیدار با امام جمعه تبریز، سرپرست شهرداری و رییس شورای اسلامی شهر تبریز، بازدید از مراکز تاریخی و فرهنگی، تهیه گزارش‌های ویژه گردشگری از برنامه‌های تبریز 2018، از جمله  دیگر برنامه‌های این هیات رسانه ای آذربایجان بود.

همین گزارش حاکی است: هیات رسانه‌ای جمهوری آذربایجان متشکل از گروهی از مدیران مسئول خبرگزاری‌ها و برنامه‌سازان این کشور، با پیگیری‌های‌ امور بین‌الملل شهرداری تبریز و با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله دفتر وزارت امور خارجه در استان و کنسولگری 2 کشور در تبریز و باکو، در تبریز حضور یافته اند.