مدیر جدید گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز معرفی شد

۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۲ کد : ۶۱۴۷ اخبار

با حکم رییس دانشگاه تبریز، دکتر حمید احمدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران به عنوان مدیر جدید گروه حمایت از استعدادهای درخشان این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم رییس دانشگاه تبریز به مدیر جدید گروه حمایت از استعدادهای درخشان این دانشگاه آمده است: نظر به سوابق و تجارب ارزنده جناب عالی و با لحاظ نمودن مفاد بند«ب» از ماده هفت آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، بدین وسیله از تاریخ صدور حکم حاضر و با حفظ سمت آموزشی، برای مدت دو سال به عنوان سرپرست گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز تعیین می شوید. امید است با اتکال به خدواند متعال و همدلی با سایر اعضاء در حسن انجام امور موفق و موید باشید.

یادآور می شود: دکتر حمید احمدی، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز بوده و  چاپ نزدیک 60 مقاله در مجلاتISI و مجلات علمی و پژوهشی، ارایه 48 مقاله در همایش های بین المللی و ملی، اجرای 5 طرح، تالیف دو کتاب، مؤلف کتاب برتر سال کشور در سال 92، پژوهشگر برگزیده جوان سال دانشکده مهندسی عمران، مؤلف پایان نامه برگزیده سال کشور در سال 92، استاد نمونه سال دانشکده مهندسی عمران، دبیری چندین همایش ملی و بین المللی، عضو کمیته مالکیت فکری و ...  از جمله سوابق اجرایی، علمی و آموزشی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.

همین گزارش حاکی است: پیش از این دکتر امیرحسین ناظمی، استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز مدیر گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز را برعهده داشت.