انتخاب بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز به عنوان موفق‌ترین رده سازمانی بسیج دانشجویی استان

۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۷ کد : ۶۱۴۵ اخبار

بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز، به عنوان موفق‌ترین رده سازمانی بسیج دانشجویی استان آذربایجان شرقی در جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورا انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جشنواره که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، حضرت حجت الاسلام آل هاشم و فرمانده سپاه عاشورا، سردار کریمیان و همچنین دکتر اسماعیل جبارزاده، استان دار آذربایجان شرقی برگزار گردید، عنوان موفق‌ترین رده‌ بسیج در جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورا را کسب کرد.
بر پایه همین گزارش، در لوح سپاسی که به امضای فرمانده سپاه عاشورا رسیده، آمده است: فرمانده و آحاد بسیجیان حوزه مقاومت بسیج شهید باکری دانشگاه تبریز ناحیه دانشجویی؛ در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا، بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرایند اشراف فرماندهی کل سپاه در وضعیت و عملکرد سال 1395 مفتخر به کسب عنوان موفق ترین رده بسیج در سپاه عاشورا در جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی گردیده اید.
بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش و همت یکایک شما پاسداران و بسیجیان عزیز و خدوم آن رده می باشد. اینجانب بر خود لازم می دانم از مجاهدت های بی وقفه و مخلصانه شما تقدیر و تشکر نمایم. انشاالله این افتخار در سال های آتی نیز حفظ گردد.
شایان ذکر است: دریافت عنوان موفق ترین رده سازمان بسیج مستضعفین در کل کشور در سال ۹۲ و موفق‌ترین رده سازمانی بسیج در جشنواره استانی مالک اشتر سپاه عاشورا در سال ۹۳ از دیگر افتخارات بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز است.
همچنین در این مراسم، از حسین قنبری، فرمانده دانشجویان بسیجی دانشگاه تبریز در سال تحصیلی ۹۵-۹۶ نیز تقدیر به عمل آمد.