بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز برگزاری می کند: مسابقه پایان نامه تحول آفرین

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۱ کد : ۶۱۴ رویدادها و اطلاعیه ها

مسابقه پایان نامه تحول آفرین:

در رشته های علوم فنی:
مهندسی مکانیک (مکانیک، صنایع، مواد، ساخت‌وتولید)
مهندسی برق و کامپیوتر (فناوری اطلاعات، برق الکترونیک، قدرت، کنترل، مخابرات، کامپیوتر و پزشکی)
مهندسی عمران (عمران، ژئوتکتیک، نقشه برداری، عمران سازه، عمران آب، معماری)
مهندسی کشاورزی (بیوسیستم،گیاه پزشکی، آب، فضای سبز، علوم دامی، علوم و صنایع غذایی، اقتصادکشاورزی، باغبانی، خاک شناسی، اکوفیزیولوژی)
مهندسی شیمی (شیمی پیشرفته، فرآیند، پلیمر، بیوتکنولوژی، محیط زیست)
مهندسی فناوری نوین (نانو، فوتونیک، نانوفوتونیک، مخابرات نوری، نانوفناوری، مکاترونیک)
و سلول های بنیادی

علوم پایه:
دامپزشکی (علوم پایه، پاتوبیولوژی، علوم درمانگاه، بهداشت مواد غذایی و آبزیان)
علوم طبیعی (علوم زمین، زیست جانوری، زیست گیاهی)

علوم انسانی:
اقتصاد و مدیریت (علوم اقتصادی، مدیریت، توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی)
الهیات وعلوم اسلامی (معارف اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، فقه و حقوق اسلامی)،
علوم تربیتی و روانشناسی (روانشناسی، علم اطلاعات و دانش شناسی، علوم تربیتی)
حقوق و علوم اجتماعی (علوم اجتماعی، حقوق قضایی، تاریخ، علوم سیاسی)
جغرافیا و برنامه ریزی (ژئومورفولوژی، آب وهواشناسی، برنامه ریزی شهری، جغرافیایی، جی‌آی‌اس، برنامه‌ریزی‌روستایی)
و فلسفه‌و‌منطق

شماره تماس جهت پاسخگویی به سوالات
۰۹۰۳۵۹۷۴۱۶۰ – ۰۹۱۴۶۸۹۶۰۴۳

ثبت نام و تکمیل فرم از طریق سایت بسیج دانشجویی:
basijtu.ir

مهلت ارائه پایان نامه و ثبت نام در مسابقه:
۵ لغایت ۲۰ اردیبهشت

زمان برگزاری جشنواره:

یکشنبه ۲۶ اردیبهشت (مکان متعاقباً اعلام خواهد شد)
جوایز:
امکان استفاده رایگان از مرکز محاسبات سریع شهید احمدی روشن به مدت دو ماه
و جوایز ارزنده و نقدی برای ۱۰ تیم برتر
اعطای گواهی و مدرک رسمی شرکت در مسابقه

روند اجرایی شرکت در مسابقه

توضیح مختصر در مورد روال مسابقه:
ابتدا فراخوانی به مدت ۳ هفته در سطح دانشگاه داده میشود. دانشجویانی که مایل به شرکت در مسابقه باشند می توانند با مراجعه به سایت بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز به آدرس
www.basijtu.ir فرم ثبت نام را که مربوط به اطلاعات تحصیلی و اطلاعات مربوط به پایان نامه است را تکمیل کنند. این فرم شامل عنوان پایان نامه، چکیده‌ای از پایان نامه، اسامی استاد راهنما، استاد مشاور و … است. ضمنا اگر پایان نامه دفاع شده است، فایل پایان نامه و اگر دفاع نشده است، پروپوزال آن ضمیمه گردد. لازم به ذکر است اگر پروپوزال پایان نامه تایید شده باشد، می‌تواند در این مسابقه شرکت کند.
سپس پایان نامه ها در ۲ حوزه علوم فنی و علوم انسانی طبق یکسری معیارهایی که برتری پایان نامه را معین میکند، داوری خواهند شد.
در حوزه علوم فنی معیارها شامل صنعتی بودن پایان نامه، پژوهشی و تحقیقاتی بودن پایان نامه، ثبت اختراع بودن آن و اینکه پایان نامه جزو اولویت ها و نیاز درونی کشور باشد می باشد. در حوزه علوم انسانی پایان نامه هایی برتر خواهند بود که بیشتر ترجمه ای نبوده و حاصل تفکر خود دانشجو باشد، منطبق بر نظریات علوم انسانی اسلامی بوده و یا بخواهد نظریات غربی را نقد کند و …
بعد از جمع آوری پایان نامه ها و صورت گرفتن داوری، در روز اختتامیه به ۵ پایان نامه برتر در حوزه فنی و ۵ پایان نامه در حوزه علوم انسانی جوائز نقدی، تندیس مسابقه ، گواهی شرکت در مسابقه و لوح تقدیر و حمایت های مالی تعلق می گیرد و همینطور امکان استفاده از مرکز محاسبات های عددی به صورت رایگان ، چاپ مقالات و … ایجاد می شود.
توجه شود پایان نامه‌هایی که دفاع نشده و درحال اجراست (و پروپوزال آن تایید شده است) و پایان‌نامه هایی که در یک سال اخیر دفاع شده‌اند می توانند در این مسابقه شرکت کنند.