رییس دانشگاه تبریز در مراسم بزرگداشت هفته دولت و روز کارمند:تدبیر و عقلانیت دولت، کشور را از شرایط سخت اقتصادی و تحریم نجات داد

۰۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۰ کد خبر : ۶۱۳۵ اخبار تصویری

رییس دانشگاه تبریز در آیین با شکوه گرامیداشت هفته دولت و بزرگداشت روز کارمند گفت: تدبیر و عقلانیت دولت، کشور را از شرایط سخت اقتصادی و تحریم نجات داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پور محمدی در این مراسم، ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک روز کارمند، موفقیت های ایران اسلامی را مرهون تلاش همه ارکان نظام دانست و گفت: در حالی که درآمدهای کشور بسیار کاهش یافته و نفت به یک سوم قیمت قبل به فروش می رسد، اما کارهای بزرگی در حال انجام است؛ ثبات به اقتصاد و آرامش به زندگی مردم برگشته و پروژه های بسیار بزرگ بین المللی و ملی در حوزه های عمرانی، تولید نفت و گاز و راه اندازی مجدد واحدهای صنفی تعطیل شده، انجام یافته است.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه افزود: از بزرگ ترین دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، امنیت پایدار است؛ در حالی که نابسامانی در جهان و خاورمیانه و منطقه فرا گرفته، ایران اسلامی به عنوان نقطه کانونی امنیت منطقه با عقلانیت و تعامل، نقش مثبت خود را در منطقه و جهان ایفا می کند.
وی با اشاره به نقش مثبت برجام و مذاکره ایران با 5 کشور قدرتمند بر سر میز مذاکره و ثبت  قراردادی که امروزه آمریکا و اسرائیل بیشترین نارضایتی را از آن دارند و همین امر نشانه پیروزی مذاکره کنندگان است، گفت: اگر برجام و  تدبیر و عقلانیت دولت نبود، کشور در شرایط بسیار سخت اقتصادی و تحریم های زیاد قرار می گرفت. البته، در حوزه اقتصاد کارهای زیادی باید انجام شود. بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب، باید اقتصادی درون زا و برون گرا به وجود آید. اگر چنین کاری اتفاق بیفتد، در حقیقت، ما در عمل مرگ بر آمریکا را ثابت کرده ایم.
دکتر پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نقش کارکنان در موفقیت های چشمگیر چند سال اخیر دانشگاه،رسیدگی به مسایل و مشکلات کارمندان را وظیفه  مسئولان دانشگاه برشمرد و اضافه کرد: داشتن مجموعه ای پیشرفته با محیطی پاک و انسان های متعهد، مستلزم عدم مشکلات و سختی های معیشتی و خانوادگی است که سعی کرده ایم تا با تعریف محیطی بدون چالش و تلاش در جهت کاهش دغدغه های فردی کارمندان، دانشگاه تبریز را به مکانی کاملا موفق تبدیل کنیم، که بحمدالله در این حوزه توانسته ایم خوب عمل کنیم و در کنار اعضای هیات علمی و دانشجویان، موفق تر از سال گذشته، پله های ترقی را طی نماییم.
وی همچنین به اقدامات صورت گرفته در خصوص رفاه کارمندان اشاره کرد و گفت: تبدیل وضعیت حدود 60 نفر از همکاران قراردادی کار معین به پیمانی، اقدام در جهت بالا بردن ضریب حقوقی پرسنل، بازنگری در سختی کار برخی واحدها، تعریف پایه تشویقی، تسهیل در امور بیمه، تدارک سفرها و اردوهای سیاحتی، افزایش هزینه ازدواج و اعمال مدارک تحصیلات همکاران از جمله کارهایی است که در این راستا صورت گرفته است.
رییس دانشگاه تبریز در سخنان پایانی خود، دانشگاه تبریز را مظهر رشد و اقتدار علمی عنوان کرد و گفت:  ایران اسلامی با داشتن 4 میلیون و 800 هزار دانشجو، از رشد علمی بالایی در دنیا برخوردار است و در همین راستا، دانشگاه تبریز نیز  با کسب عناوین زیاد علمی توانسته است به موفقت های زیادی دست یابد که از آن جمله افتخار می کنیم که 13 دانشگاه از ایران در جمع دانشگاه‌های تاثیرگذار جهان قرار دارند که رتبه چهارم متعلق به دانشگاه تبریز است .
بر پایه همین گزارش، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز  نیز در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفته دولت و تبریک روز کارمند، مهم ترین اولویت دولت جدید را تامین معیشت مردم عنوان کرد و گفت: هفته دولت با آغاز کار دولت جدید و کسب رای اعتماد هیات وزیران مصادف شده است و توقع می رود با تبعیت از فرامین رهبر فرزانه  و سوگند یاد شده، در توسعه و آبادانی کشور کوشاتر باشند و خدمت به مردم را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
حجت الاسلام محمد انوری در بخش دیگر سخنان خود، با اشاره به اینکه کارمندان بخش عظیم بنده دولت را تشکیل می دهند، یادآور شد: تفاوت دانشگاه با سازمان های دیگر در این است که دانشگاه محل کسب علم و دانش بوده و خدمت در این مجموعه بسیار مقدس و ارزشمندتر است.
وی دانشجویان، اساتید و کارمندان را سه ضلع تشکیل دهنده دانشگاه عنوان کرد و افزود: با همت و پشتکار این سه ضلع است که اهداف متعالی دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی محقق می شود.

معصومه شمس کمار، نیز به نمایندگی از شورای کارکنان دانشگاه در این مراسم گفت: چهارم شهریور هر سال روز کارمند، روز بزرگداشت تلاشگران بی ادعای عرصه های مختلف خدمت به مردم و نظام مقدس جمهوری ایران است، کارمندان زحمتکشی که با وجود همه مشکلات اقتصادی موجود خم به ابرو نیاورده و با تمام توان به خدمت صادقانه به ملت شریف ایران مشغول هستند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه کارمندان این دانشگاه ضمن اعلام وفاداری به آرمان های امام راحل(ره) و تبعیت محض از مقام عظمای ولایت و همراهی با دولت تدبیر و امید با افتخار بر این باورند که عضو کوچکی از دولت خدمتگزار ایران و خانواده معزز و بزرگ دانشگاه تبریز هستند، یادآور شد: در همین راستا از هیات رییسه این دانشگاه انتظار می رود در حد توان و در چارچوب مقررات ضمن توجه به معیشت کلی کارمندان و بازنشستگان، با نظر گرفتن تخصص و تعهد افراد از کارمندان متعهد و متخصص نیز در اداره امور دانشگاه تبریز استفاده شود.
وی در ادامه ضمن قدردانی از کارهای بسیار انجام گرفته در دانشگاه، در چهار سال اخیر در حق کارکنان، مطالبات صنفی دیگر این قشر را مطرح نمود.
اضافه می نماید: در آیین با شکوه گرامیداشت هفته دولت و بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، از 32 کارمند و یک مدیر نمونه و 21 همکار بازنشسته با حضور هیات رییسه، مدیران و کارکنان تجلیل بعمل آمد.پخش کلیپ، اجرای موسیقی سنتی، قرعه کشی و اهدای جوایز نفیس به حضار و تقدیر از کارمندان و مدیر نمونه، بازنشستگان و تقدیر از شاعر و رییس کانون شعر شهریار دانشگاه از دیگر برنامه های این آیین بود.