اطلاعیه ثبت نام ورودی های جدید( جدید)

۰۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۴ کد خبر : ۶۱۳۱ رویدادها و اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره ۵

به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۳۹۶ در دانشگاه تبریز می رساند:

1. ثبت نام در تاریخهای سه شنبه مورخ ۲۸/۶/۹۶ و چهارشنبه ۲۹/۶/۹۶ و از طریق سایت اینترنتی دانشگاه تبریز خواهد بود.
  2. تحویل اصل مدارک طبق دستورالعمل سازمان سنجش به دانشکده مربوطه در روزهای شنبه مورخ ۱/۷/۹۶ و یکشنبه مورخ ۲/۷/۹۶ خواهد بود.
  3. خواهشمند است زمانبندی فوق را رعایت نموده و از مراجعه حضوری و تماس تلفنی در سایر ایام خودداری گردد.
  4.  مراحل ثبت نام اینترنتی(سایت دانشگاه تبریز- قسمت دانشجویان-سیستم ثبت نام اینترنتی سماء- نوع کاربری را روی دانشجویان جدیدالورود قرار داده - نام کاربری : کد ملی و رمز: شماره داوطلبی)

اطلاعیه شماره۴

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه تبریز و آرزوی روزهایی موفق در این دانشگاه به استحضار می رساند:

1. ثبت نام ورودی های جدید از طریق سایت اینترنتی اعلامی در سایت اصلی دانشگاه تبریز و فقط از همین طریق خواهد بود.
  2. شایسته است از مراجعه حضوری و تماس تلفنی با دانشگاه خودداری و کلیه امور ثبت نام از طریق سایت پیگیری شود.
  3. حداکثر ۷۲ساعت بعد از اعلام نتایج، اطلاعیه مربوط به زمان ثبت نام اینترنتی و حضور در کلاسها و تحویل مدارک به دانشکده مربوطه در سایت دانشگاه قرار داده خواهد شد.

اطلاعیه شماره۳

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۶ می رساند:

1- زمان ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخه 15/6/96 الی  16 /96/6 می باشد.

2- دانشجویان جدیدالورود توجه داشته باشند که مراحل ثبت نام اینترنتی را به طور کامل انجام داده و کد رهگیری دریافت نمایند(دانشجویان نوبت دوم و پردیس بدون پرداخت شهریه ثابت، نمی توانند کد رهگیری دریافت نمایند). در زمان تحویل مدارک به دانشکده مربوطه مراجعه و کد رهگیری را تحویل نمایند .

3- تحویل اصل مدارک به دانشکده:

دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال۹۶ میتوانند مدارک خود را از مورخه 25 و26 شهریور۹۶ و همزمان با شروع کلاسها منطبق بر تقویم آموزشی دانشگاه، به دانشکده مربوطه تحویل نمایند.

* مدارک درخواستی طبق دستورالعمل ثبت نامی که در آدرس سایت آموزش زیردرج شده است:

http:\\Education.tabrizu.ac.ir

اطلاعیه شماره ۲

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال ۹۶می رساند:

1- زمان ثبت نام اینترنتی از روز شنبه مورخه96/6/11 الی  12 /96/6 می باشد.

2- دانشجویان جدیدالورود توجه داشته باشند که مراحل ثبت نام اینترنتی را به طور کامل انجام داده و کد رهگیری دریافت نمایند(دانشجویان نوبت دوم و پردیس بدون پرداخت شهریه ثابت نمی توانند کد رهگیری دریافت نمایند)و در زمان تحویل مدارک به دانشکده مربوطه مراجعه وکد رهگیری را تحویل نمایند .

3- مراحل ثبت نام اینترنتی(سایت دانشگاه تبریز- قسمت دانشجویان- سیستم ثبت نام اینترنتی سماء- نوع کاربری را روی دانشجویان جدیدالورود قرار داده - نام کاربری : کد ملی و رمز: شماره داوطلبی)

4- تحویل اصل مدارک به دانشکده:

دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری سال۹۶میتوانند مدارک خود را از مورخه 25 و26 شهریور ۹۶به دانشکده مربوطه تحویل نمایند.

* مدارک درخواستی طبق دستورالعمل ثبت نامی که در آدرس سایت آموزش زیردرج شده است: http:\\Education.tabrizu.ac.ir

اطلاعیه شماره ۱

1- به اطلاع کلیه دانشجویان جدید الورود تمامی مقاطع تحصیلی سال ۹۶می رساند به اطلاعیه های اعلامی از طرف مدیریت امور آموزشی دانشگاه در مورد ثبت نام توجه فرمایند.

2- ثبت نام به صورت اینترنتی  خواهد بود.

3- اطلاعیه های مربوط به ثبت نام اینترنتی ورودیهای جدید در صفحه اول سایت دانشگاه تبریز درج خواهد شد.

4- خواهشمند است دانشجویان عزیز جدید الورود قبل از هر گونه اقدام، به سایت دانشگاه تبریز مراجعه نمایند.