تجلیل از اعضای تیم مقام آور مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن دانشگاه تبریز

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۰ کد : ۶۱۱۵ اخبار

در آیینی از اعضای تیم مقام آور مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن قدردانی از افتخار آفرینی این تیم گفت: شما دانشجویان نخبه دانشگاه تبریز هستید، و از این رو سایر دانشجویان نیز با الگو گرفتن از راه و روش شما می توانند، راه های موفقعیت و تلاش برای کشور را طی نمایند.
 دکتر محمدرضا پورمحمدی، در ادامه با تاکید بر اینکه مسئولان این دانشگاه نیز در حد توان از شما حمایت خواهند کرد، تصریح کرد: در حال حاضر وزارت علوم و در راس آنها دانشگاه تبریز تسهیلات ویژه ای را در حوزه های آموزشی، رفاهی و خدماتی به دانشجویان با استعداد و نخبه ارایه می دهد، که دانشجویان با بهره مندی از این تسهیلات می توانند، ضمن ادامه دادن مسیر راه خویش  به موفقیت های بیشتری هم دست یابند.
همین گزارش حاکی است: در بیست ‌و یکمین مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن «RoboCup2017 Nagoya Japan»،  که با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از دانشگاه‌ها، مدارس و آموزشگاه‌ های مختلف ۴۵ کشور دنیا  در مرداد ماه سال جاری در شهر "ناگویای" ژاپن  برگزار شد، تیم دانشگاه تبریز در این دوره مسابقات در بخش دانشجویی مقام اول رقابت فنی شبیه‌ساز امداد و نجات (technical  challenge) و مقام دوم لیگ شبیه‌ساز امداد و نجات را بدست آورد.
رتیم روبوکاپ شبیه ساز عامل امداد و نجات گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز را  آرمان آبسالان، مبین قهرمانپور، علیرضا کنده به سرپرستی دکتر فرناز ماهان و به مربیگری مسعود اقدسی فام تشکیل می دهند.
خاطر نشان می شود: 35 تیم از جمهوری اسلامی ایران در بخش دانشجویی متشکل از تیم‌هایی همچون  دانشگاه های تبریز، اصفهان، صنعتی امیرکبیر، یزد، آزاد اسلامی قزوین، ایلخچی، واحد علوم و تحقیقات و ... در این دوره مسابقات شرکت کرده بود.