آزادگان دانشگاه تبریز تجلیل شدند

۲۹ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۹ کد : ۶۱۱۳ اخبار

به مناسبت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی  7 نفر از آزادگان دانشگاه تبریز تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن تبریک سالروز بازگشت غرور انگیز آزادگان عزیز به میهن اسلامی ایران گفت: این مناسبت ضمن اینکه فرصتی برای ارج نهادن به تلاش های ایثارگران است، بهترین موقعیت برای ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و استقاومت و رساندن آن به نسل های امروز و فردا است.
دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: شما عزیزان سند زنده هشت سال دفاع مقدس هستید و از این رو ضروری است با مستندسازی و تدوین خاطرات آن دوران و زمان اسارت  گام های موثری برای فرهنگ سازی و ترویج  ارزش های دفاع مقدس بردارید و چنانچه خاطرات اردوگاه ها به صورت حجمی بازگویی و توسط نویسندگان توانا و مبرز تدوین شوند، موثرتر خواهد بود.
وی افزود: اگر امروز کشور ایران به جایی رسیده به خاطر از جان گذشتگی شهدا، جانبازان، آزادگان و خانواده های آنها هست و باید به شایستگی، قدردان این اسطورها بود.
رییس دانشگاه تبریز در ادامه با اشاره به لزوم  عافیت طلبی و دوری از تجملات در جامعه گفت: شما در دوران اسارت و مردم ما در دوران  جنگ تحمیلی با سختی ها آبدیده شدند و انقلاب را بیمه کردند، امروز نیز در کنار فراهم کردن امکانات زندگی برای مردم باید از تجملات هم جلوگیری کنیم.
یادآور می شود:  در این دیدار، آزادگان دانشگاه تبریز نیز ضمن قدردانی از توجه رییس دانشگاه تبریز در رسیدگی به مشکلات آزادگان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس به ارایه نکته نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
در پایان این آیین از دکتر حسین ساعی، حسین عنصرودی، حسن فرازی شاهگلی، یونس ناطوری، علیرضا جامع‌فر، محمد بابائی و محمد رضا محمدی  آزادگان دانشگاه تبریز  تجلیل بعمل آمد.