دانشگاه تبریز برای رتبه‌های برتر کنکور و استعدادهای درخشان تسهیلات ویژه ارایه می کند

۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۵ کد خبر : ۶۱۰۷ اخبار تصویری

رییس دانشگاه تبریز از ارائه20 نوع تسهیلات ویژه به رتبه های برتر کنکور و استعدادهای درخشان برای ادامه تحصیل در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی؛ در این ارتباط گفت: برای جذب رتبه‌های برتر کنکور و استعدادهای درخشان، این تسهیلات ویژه آموزشی و رفاهی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی فهرست این تسهیلات افزود: اعطای کمک هزینه سفر دانشجویان ممتاز برای ارائه مقاله به خارج از کشور، امکان اخذ 24 واحد در هر نیمسال، تحصیل همزمان در دو رشته، صدور دانشنامه ممتازی پس از فراغت از تحصیل، بهره مندی از کلاس های ویژه آموزش زبان خارجی برای دانشحویان ممتاز،  امکان اخذ 20 واحد از رشته دیگر مازاد بر دروس رشته اصلی از پایان نیمسال چهارم و پرداخت پاداش های نقدی از جمله این تسهیلات است.

رییس دانشگاه تبریز اهدای لپ تاپ به رتبه‌های زیر100آزمون ورودی کارشناسی را از دیگر تسهیلات ارایه شده از سوی این دانشگاه بیان کرد، یادآور شد: همچنین به برگزیدگان مرحله نیمه نهایی، مرحله اول المپیاد علمی دانشجویی کشور و جشنواره خوارزمی سکه بهار آزادی اهداء خواهد شد.

دکتر پورمحمدی اضافه کرد: در همین راستا نیز به رتبه‌های اول تا سوم المپیاد علمی دانشجویی کشوری و جهانی مشروط بر آنکه دانشجو در دانشگاه تبریز باشد، یک کامپیوتر لپ تاپ اهداء می‌شود.

همین گزارش حاکی است: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از دانشگاه برتر و جامع کشور در حال حاضر با وجود بیش از 24 هزار دانشجو، نزدیک 800 نفر هیات علمی، 21 دانشکده، چندین دانشکده اقماری و ... یکی از مراکز مهم آموزش عالی در کشور است.