تیم دانشگاه تبریز مقام نخست مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن را بدست آورد

۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۹ کد خبر : ۶۱۰۳ اخبار تصویری

تیم دانشگاه تبریز در بخش دانشجویی رقابت فنی شبیه‌ساز امداد و نجات ((technical  challenge مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن مقام نخست را بدست آورد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر گفت: در بیست ‌و یکمین مسابقات جهانی روبوکاپ ۲۰۱۷ ژاپن «RoboCup2017 Nagoya Japan»، با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از دانشگاه‌ها، مدارس و آموزشگاه‌ های مختلف ۴۵ کشور دنیا در شهر "ناگویا"ی ژاپن  برگزار شد و تیم دانشگاه تبریز  در بخش دانشجویی مقام اول رقابت فنی شبیه‌ساز امداد و نجات ((technical  challenge و مقام دوم لیگ شبیه‌ساز امداد و نجات را بدست آورد.
رییس دانشگاه تبریز افزود: تیم روبوکاپ شبیه ساز عامل امداد و نجات گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز را  آرمان آبسالان، مبین قهرمانپور، علیرضا کنده به سرپرستی دکتر فرناز ماهان و به مربیگری مسعود اقدسی فام تشکیل می دهند.
خاطر نشان می شود: 35 تیم از جمهوری اسلامی ایران در بخش دانشجویی متشکل از تیم‌هایی همچون  دانشگاه های تبریز، اصفهان، صنعتی امیرکبیر، یزد،  آزاد اسلامی قزوین، ایلخچی، واحد علوم و تحقیقات و ... شرکت کرده بود.
یادآور می شود: این مسابقات مرداد ماه سالجاری در شهر "ناگویا"ی کشور ژاپن برگزار شد.