به همت مدیریت امورمالی دانشگاه تبریز برگزار شد؛<br> کارگاه های آموزشی تخصصی حوزه مدیریت منابع انسانی، اداری و پشتیبانی<br>

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۲ کد : ۶۱۰ رویدادها و اطلاعیه ها

کارگاه های آموزشی "قانون جدید مالیاتهای مستقیم" و "نحوه ثبت صورتهای معاملات فصلی در سامانه مالیاتی موضوع ماده 169"  توسط مدیریت امورمالی  و با همکاری سازمان امورمالیاتی استان، در دانشگاه تبریز برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز ، دکتر علی حسین زاده دلیر، معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز، در این مراسم ضمن  تبیین لزوم آموزش تخصصی کارکنان و بروز نمودن اطلاعات شغلی به خصوص در حوزه مالی، گفت: با توجه به تغییرات و اصلاحات بعمل آمده در قانون مالیاتهای مستقیم به خصوص در قسمت مالیات حقوق و دستمزد، برگزاری چنین کارگاههایی ضروری است.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه تبریز، افزود: یکی از درآمدهای عمده دولت جهت اداره کشور، مالیات می باشد و مالیاتهای مستقیم که عمده آن از حقوق کارمندان کسر می شود منبع اصلی درآمد دولت می باشد. اگر چه شاید کسر مالیات خوشایند تعدادی نباشد ولی باید در جامعه برای همه اقشار فرهنگ سازی شود زیرا در نحوه اداره و خدمت رسانی به آحاد جامعه در بخش های مختلف نقش اساسی دارد.
مدیر امور مالی دانشگاه تبریز نیز در این آیین، گفت: سیاست دولت در بحث مالیات این است که هر چه سریعتر نسبت به اجرای عدالت در دریافت مالیات اقدام نماید و در واقع این کارگاهها ، راهکاری جهت برون رفت از این مشکلات می باشد.
محمدحسین رضاوند، با اشاره به اینکه این کارگاه ها ویژه حسابداران، کارشناسان امورمالی، منابع انسانی، اداری و پشتیبانی و کارپرداران است، ابراز امیدواری کرد که این جلسات تداوم داشته باشد چرا که بحث آموزش و کاوش های مشابه باعث پویایی سیستم می شود .
وی یادآور شد؛ در این کارگاه ها که و با همکاری سازمان  امور مالیاتی استان و آموزش کارکنان مدیریت بودجه و تشکیلات، برگزار می شود، 60 نفر از همکاران حوزه مدیریت منابع انسانی، اداری و پشتیبانی، به مدت  16 ساعت دوره تخصصی را گذراندند.

بر پایه همین گزارش، در این کارگاه های آموزشی موضوعاتی همچون ساماندهی معافیتهای مالیاتی، ایجاد مشوق های جدید مالیاتی برای تولید و سرمایه گذاری، منطقی سازی نرخ و طبقات مالیاتی در بخش اشخاص حقیقی، حذف مالیات علی الراس و حرکت به سمت شفافیت اقتصادی، یکسان سازی مالیات حقوق کارکنان دولت و بخش خصوصی، ایجاد مراجع بازرسی مالیاتی و ... و آخرین تغییرات و اصلاحات قانون مایات های مستقیم، نحوه ثبت صورت های معاملات فصلی بصورت عملی و از طریق سامانه مالیاتی بصورت مستقیم توسط شرکت کنندگان ارائه و در ادامه مشکلات پیش آمده در روند ثبت معاملات فصلی مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای متناسب تشریح شد.