صعود باشگاه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به قله سبلان

۲۸ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸ کد خبر : ۶۰۸۶ رویدادها و اطلاعیه ها

باشگاه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز به قله 4850 متری سبلان صعود نمودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این صعود در تاریخ 21 تیرماه سال جاری به مدت دو روز و با شرکت 10 نفز از اعضای فعال این گروه صورت گرفت.
برنامه صعود باشگاه کوهنوردی اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز از 25 فروردین آغاز شده و تا 11 اسفند ماه سال جاری ادامه خواهد داشت؛ از جمله صعودهای سال جاری می توان به صعود به قله های کرکس با ارتفاع 3895 متر، کوه بزقوش با ارتفاع 3303 متر،تیل داغی، پیشتو  و ... اشاره کرد.
صعود به قله های دماوند در تهران، سلطان داغی در اسکو، ضحاک در هشترود، بهلول داغی  و ... از دیگر برنامه های باشگاه کوهنوردی اساتید و کارکنان این دانشگاه در سال جاری است که طبق برنامه انجام خواهد شد.
بر پایه همین گزارش، باشگاه کوهنوردی کارکنان دانشگاه تبریز در سال 1373 تاسیس شده و از بدو تاسیس تا کنون بیش از 500 برنامه صعود موفق  به تمام قلل آذربایجان و اکثر قلل مهم کشور و سه قله خارج کشور از جمله  در کشورهای آذربایجان و ترکیه داشته اند.