بر اساس رتبه‌بندی موضوعی شانگهای در سال ۲۰۱۷؛ دانشگاه تبریز در میان دانشگاه های برتر جهان قرار گرفت

۱۲ تیر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۹ کد خبر : ۶۰۵۲ اخبار تصویری

بر اساس رتبه‌بندی موضوعی شانگهای در سال 2017، دانشگاه تبریز در چهار رشته مهندسی در میان  دانشگاه های برتر جهان قرار گرفته است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر و با بیان اینکه رتبه‌بندی شانگهای در پنج حوزه علوم طبیعی، مهندسی، علوم زیستی، پزشکی و علوم اجتماعی که هر کدام نیز دارای زیرشاخه های متعددی هستند، به رتبه بندی دانشگاه های جهان می پردازد، گفت: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه تبریز در رشته مهندسی در چهار حوزه منابع آب، مهندسی متالورژی، مهندسی برق و الکترونیک و مهندسی عمران در جمع دانشگاه های برتر دنیا قرار گرفته است.
دکتر محمدرضا پورمحمدی، اضافه کرد: طبق گزارش مؤسسه رتبه‌بندی شانگهای در سال 2017 این دانشگاه در بخش منابع آب با قرار گرفتن در رده 101-150 جهان، پس از دانشگاه تهران در جایگاه دوم دانشگاه های دولتی قرار گرفته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در این رتبه بندی دانشگاه تبریز در حوزه مهندسی عمران نیز در رده 201-300 دنیا را بدست آورده است، تصریح کرد: در حوزه مهندسی برق و الکترونیک هم دانشگاه تبریز در بین دانشگاه های جهان رده 401-500 را کسب کرده است.
رییس دانشگاه تبریز، یادآور شد: این دانشگاه در حوزه مهندسی متالورژی، نیز در جایگاه 151-200 دنیا، قرار دارد.
همین گزارش حاکی است: در رتبه بندی شانگهای 9 دانشگاه دولتی ایران شامل چهار دانشگاه جامع تهران، تبریز، تربیت مدرس، فردوسی مشهد و  پنج دانشگاه صنعتی شامل دانشگاه های شریف، امیر کبیر، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران و نوشیروانی بابل حضور دارند.