اهم فعالیت های کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه تبریز تشریح شد

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۷:۱۱ کد : ۶۰۳ رویدادها و اطلاعیه ها

مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز ضمن تشریح اهم فعالیت های کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست  دانشگاه تبریز (HSE) سال 94، برنامه های جدید این کمیته در سال جدید را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علیرضا ختایی، با اعلام این خبر گفت: با توجه به برخی مشکلات در فعالیت های دانشگاهی و جلوگیری از خطرات ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی در محیط های آزمایشگاهی و عواقب آن برای دانشگاهیان و کل افراد جامعه، کمیته ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) دانشگاه تبریز در سال 1391 تشکیل و آغاز بکار نموده است.
مدیر امور فناوری دانشگاه تبریز افزود: این کمیته همواره چهار اصل مهم آموزش افراد، نظارت بر نحوه عملکرد ایمنی، بهداشتی و زیست محیطی، تجهیز و تعمیر آزمایشگاه ها، کارگاه ها، فراهم آوردن محیط کاری استاندارد و دفع اصولی و علمی پسماندهای تولید شده در فعالیت های دانشگاهی را در برنامه کاری خود داشته است.
دکتر ختایی، با اشاره به اینکه تنها در نیم سال اول و دوم سال تحصیلی 95-94، بیش از 1350 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دوره های آموزشی این کمیته شرکت کرده اند، اضافه کرد: به منظور تأمین اهداف آموزشی، کمیته HSE دوره هایی را در زمین  رشته تخصصی، آموزش کمک های اولیه و آموزش آتش نشانی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار نموده است.
وی با اعلام اینکه این کمیته به منظور تحقق اهداف خود، نمایندگانی از دانشکده های مختلف انتخاب و جهت بررسی مسایل و مشکلات موجود و ارایه راهکارهای لازم جلسات متعددی را تشکیل داده است، اضافه کرد: همچنین این کمیته تعدادی هود شیمیایی، هود بیولوژیکی و دوش و چشم شور خریداری و در اختیار دانشکده ها قرار داده است.
یادآور می شود: به منظور تحقق اهداف کمیته در زمینه آموزش، آگاهی بخشی و ترویج مفاهیم و ضروریات ایمنی، وب سایت http://hse.tabrizu.ac.ir راه اندازی شده است.