مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۸ کد خبر : ۶۰۰۸ اخبار تصویری

مراسم احیای شب های قدر با حضور آحاد مردم در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم احیای شب اول قدر روز سه شنبه بیست و سوم خرداد مقارن با شب نوزدهم  رمضان در این دانشگاه برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: آیت الله حائری شیرازی سخنران و رضا جلیلی مداح و مناجات خوانی شب نوزدهم را بر عهده داشتند.

لازم به ذکر است؛ حجت الاسلام فروغی سخنران و مهدی قربانی مداح  و مناجات خوان شب های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک خواهند بود.
خاطر نشان می شود: مراسم احیای شب های قدر روزهای  پنجشنبه بیست و پنجم خرداد  مقارن با شب بیست و یکم و شنبه بیست و هفتم خرداد مقارن با شب بیست و سوم رمضان نیز از ساعت 22:30 در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز آغاز خواهد شد.
یادآور می شود: این مراسم توسط هیات شهدای گمنام دانشگاه تبریز با  هدایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار می شود.

مراسم احیای شب اول قدرمقارن با نوزدهم رمضان

مراسم احیای شب دوم قدر مقارن با بیست و یکم رمضان