مراسم احیای شب های قدر در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۸ کد خبر : ۶۰۰۱ رویدادها و اطلاعیه ها

مراسم احیای شب های قدر با حضور آحاد مردم در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم احیای شب های قدر طی روزهای سه شنبه بیست و سوم خرداد مقارن با شب نوزدهم، پنجشنبه بیست و پنجم خرداد مقارن با شب بیست و یکم و شنبه بیست و هفتم خرداد مقارن با شب بیست و سوم رمضان با حضور با شکوه جوانان و آحاد مردم برگزار خواهد شد.
همین گزارش حاکی است: آیت الله حائری شیرازی سخنران و رضا جلیلی مداح و مناجات خوانی شب نوزدهم و حجت الاسلام فروغی سخنران و مهدی قربانی مداح  و مناجات خوان شب های بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک خواهند بود.
خاطر نشان می شود: مراسم احیای شب های قدر از ساعت 22:30 در مسجد بزرگ دانشگاه تبریز آغاز خواهد شد.
یادآور می شود: این مراسم توسط هیات شهدای گمنام دانشگاه تبریز با  هدایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برگزار می شود.