بازدید رییس دانشگاه تبریز از انتشارات این دانشگاه

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۴ کد خبر : ۵۹۹۶ اخبار

رییس دانشگاه تبریز، در بازدید از انتشارات این دانشگاه بر بهره مندی از شیوه های نوین چاپ تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی در این آیین این بخش را یکی از واحدهای مهم حوزه بخش پژوهش بیان کرد و گفت: دانشگاه های بزرگ دنیا برای خودشان انتشارات دارند و از این رو دانشگاه تبریز نیز با تجهیز و به روز رسانی دستگاه ها و امکانات موجود می تواند در این راستا گام های موثری بردارد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه ما باید در انتشارات کارهای خویش از شیوه های نوین چاپ بهره مند شویم، تصریح کرد: با ایجاد تحول، نوآوری در خود مجموعه و برون سپاری بخشی از فعالیت هایی که امکان انجام آن در دانشگاه وجود ندارد باید آثار را با بهترین کیفیت چاپ و انتشارات در دسترس علاقمندان قرار داد.

رضا روحی، مسئول اداره چاپ و انتشارات دانشگاه تبریز نیز در این بازدید  با ارایه گزارشی از کارهای انجام یافته در واحد تحت امر خود، گفت: انتشارات این دانشگاه طی سال گذشته در مجموع  بیش از 170عنوان کتاب و مجله در زمینه های مختلف شامل 29 عنوان کتاب، 98عنوان مجله علمی پژوهشی و نزدیک 50 عنوان سایر کارهای چاپی مانند ماهنامه خبری، چکیده مقالات، مجموعه مقالات سمینارهای دانشگاه و برخی مجلات دانشجویی را چاپ و منتشر کرده است.

مسئول اداره چاپ و انتشارات دانشگاه تبریز، اضافه شدن دستگاههای بروز برای مجموعه را ضروری دانست.

همین گزارش حاکی است: در این بازدید جمعی از کارکنان این مجموعه به ارایه نکته نظرات و مشکلات خود پرداختند.