اعزام ۷۰ دانشجوی دانشگاه تبریز به فرصت مطالعاتی خارج از کشور

۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۹ کد خبر : ۵۹۸۶ اخبار

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز از اعزام 70 دانشجوی دوره دکتری دانشگاه تبریز به فرصت مطالعاتی خارج از کشور در سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدتقی اعلمی با اعلام این خبر افزود: این تعداد نسبت به سال 93 بیش از 5/2 برابر افزایش داشته است.
به گفته وی در سال 93؛ 37 نفر از این دانشگاه به فرصت مطالعاتی خارج از کشور اعزام شده بودند که این تعداد در سال 95 به میزان 70 نفر رسیده است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در ادامه با تاکید بر اینکه توسعه همکاری بین المللی، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از جمله راهبردهای دانشگاه تبریز است، تصریح کرد: در راستای توسعه این همکاری ها به غیر از اعزام دانشجویان، برگزاری دوره های مشترک، اجرای تحقیقات، پایان نامه ها، تبادل استاد و دانشجو و ... آغاز شده است.
همین گزارش حاکی است: در حال حاضر بیش از 24 هزار دانشجو در مقاطع مختلف در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند.