دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز به کمک دانش آموزان و کودکان سیل زده آذربایجان شرقی شتافتند

۱۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۶ کد : ۵۹۷۷ رویدادها و اطلاعیه ها

جمعی از دانشگاهیان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز در قالب فعالیت خیریه با ارسال بسته های شادی به کمک کودکان آسیب دیده در سیل اخیر استان آذربایجان شرقی شتافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این عمل خیرخواهانه با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه و جمعی از خیرین در قالب هدیه کوچک موسوم به "بسته  شادی" برای دانش آموزان و کمک به کودکان آسیب دیده در سیل اخیر استان آذربایجان شرقی صورت گرفت.
همین گزارش حاکی است: این بسته ها شامل لوازم التحریر و  لوازم شخصی بهداشتی بود که بسته های لوازم التحریر شامل اقلامی همچون کیف، کتاب داستان، دفتر، دفترچه یادداشت، جامدادی، مداد، خودکار، پاک کن، تراش، خط کش و پرگار(برای دبستانی ها دفتر نقاشی و مداد رنگی) و  بسته های لوازم شخصی بهداشتی نیز شامل مسواک، خمیر دندان، حوله و شامپو بود که با همکاری اداره کل آموزش و پرورش در بین دانش آموزان مدارس روستای چنار از توابع شهرستان عجب شیر و تعدادی از دبستان های حاشیه تبریز پخش شد.
یادآور می شود: درمجموع 231 بسته  در بین دانش آموزان سیل زده توزیع شد که از این تعداد 131 بسته لوازم شخصی بهداشتی بین دانش آموزان دبستانی مدرسه شفیق روستای چنار و 70 بسته لوازم التحریر بین دانش آموزان مقطع متوسطه اول اهل چنار توزیع شد و همچنین حدود 30 بسته لوازم التحریر برای دانش آموزان دبستانی حاشیه شهر تبریز که در سیل خسارات فراوانی به خانه آنها وارد شده بود ارسال شد.
خاطر نشان می شود: مسئولیت هماهنگی این فعالیت خیریه بر عهده دکتر فرناز درخشان، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز با همراهی و مشارکت جمعی از دانشجویان این دانشکده بود.