استناد ها به مقالات علمی دانشگاه تبریز از مرز ۱۴ هزار گذشت

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۲ کد خبر : ۵۹۲۱ اخبار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، از 14 هزار استناد به مقاله های اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد مقدم واحد، با اعلام این خبر گفت: براساس اطلاعات پایگاه استنادی   Web of Science  تعداد کل استنادات به مقالات و انتشارات علمی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز از سال 1998 تا سال 2016 به مرز بیش از 14 هزار  استناد رسیده است.
وی در ادامه با بیان اینکه  فقط در سه سال گذشته تقریبا دو برابر رشد داشته است، افزود: در سال 2013 تعداد این استنادها 7545 بود، که این تعداد به 14 هزارو 355  استناد در سال 2016 رسیده است، که این امر از کیفیت بالای جهانی تحقیقات انجام شده در دانشگاه تبریز در سال های اخیر را نشان می دهد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، تصریح کرد: بیش از 95 درصد این استنادها به مقالات چاپ شده در مجلات ISI اختصاص دارد.
یادآور می شود: دانشگاه تبریز  در سال 1326 به عنوان دومین دانشگاه کشور تاسیس شده و در حال حاضر بیش از 760 نفر هیات علمی و 24 هزار دانشجو  به فعالیت های علمی و پژوهشی و تربیت نیروی انسانی فرهیخته مشغول است.