اجرای برنامه های‌ مختلف در دانشگاه تبریز با رویکرد انتخابات

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۰ کد خبر : ۵۸۸۵ اخبار

برنامه های‌ مختلفی با رویکرد انتخابات توسط تشکل های دانشجویی و اساتید در طی دو هفته در دانشگاه‌ تبریز برگزار شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این برنامه ها بیشتر در قالب برگزاری تریبون‌های آزاد، پرسش و پاسخ،کرسی‌های آزاد اندیشی، نشست های تخصصی، همایش‌ها، سخنرانی و دعوت از داوطلبان انتخابات و یا نمایندگان و طرفداران آن‌ها، شخصیت‌های  فرهیخته و صاحب نظر در عرصه های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی برگزار شده است

از جمله این برنامه ها،  همایش بررسی عملکرد دولت تدبیر و امید در امور زنان و خانواده با حضور دکتر شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با حضور گسترده و باشکوه دانشجویان در تالار وحدت، چندین  تریبون آزاد دانشجویی با محوریت وعده های انتخاباتی و کاندیدای اصلح شما، تحلیل فرهنگی - سیاسی " گفتمان انقلابی گری" با حضور دکتر علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس در تالار شهریار، مناظره با موضوع “سیاست خارجی” با حضور دکتر علی صالح آبادی، مدیر مسئول هفته نامه ستاره صبح و حجت الاسلام قاسم روانبخش، دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن، کرسی های آزاد اندیشی با موضوع ها "رای من تحقق مردم سالاری یا مانور تبلیغاتی"، تعهد یا تخصص، عملکرد سیاسی در برابر قانون انتخابات پذیرش یا قانون گریزی؟ و ... برگزار شده است.

لازم به ذکر است:  این برنامه ها در هفته های جاری و منتهی به زمان انتخابات نیز بصورت پررنگ تر تداوم داشته و برگزار خواهد شد.