مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه تبریز معرفی شد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۴ کد خبر : ۵۸۷۲ اخبار

با حکم رییس دانشگاه تبریز، مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی این دانشگاه معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکم رییس دانشگاه تبریز به مدیر جدید امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی این دانشگاه آمده است: نظر به پیشنهاد معاون محترم پشتیبانی و توسعه منابع و سوابق و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ سمت آموزشی به عنوان سرپرست مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه تبریز منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و جلب مشارکت همکاران و صاحب نظران در حسن انجام این مسئولیت خطیر موفق و موید باشید.

یادآور می شود: دکتر یوسف حسین زاده، دانشیار گروه آموزشی عمران سازه دانشگاه تبریز بوده و  چاپ بیش از 32 مقاله در مجلاتISI و مجلات علمی و پژوهشی، ارایه 27 مقاله در همایش های بین المللی و ملی، معاون گروه سازه و سرپرست آزمایشگاه سازه از جمله سوابق علمی و آموزشی این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.

همین گزارش حاکی است: دکتر کریم عباسیان، دانشیار دانشکده مهندسی فناوری های نوین و مدیر سابق امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه تبریز، به ریاست دانشگاه بناب منصوب شده است.