در چهارمین المپیاد ورزشی منطقه 3 دانشگاه های کشور صورت گرفت؛<br> درخشش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز<br>

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۸ کد : ۵۸۵ رویدادها و اطلاعیه ها

در چهارمین المپیاد ورزشی منطقه 3 دانشگاه های کشور، دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تبریز با اعلام اینکه این مسابقات در بهمن ماه سال جاری و به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد، گفت: در این دوره از مسابقات در رشته تنیس روی میز ( انفرادی ودوبل) ، "مظهر احمدی" دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته منابع آب و "رضا فتحی" دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی در انفرادی، موفق به کسب مقام اول شدند.
حجت الاسلام دکتر رحیم همزبان افزود: در رشته شنا( 50 متر پشت و 100 متر آزاد) نیز "فرید زبیدی" دانشجوی رشته مهندسی مکانیک موفق به کسب مفام دوم گردید.
وی اضافه کرد: در رشته فوتسال هم تیم دانشگاه تبریز متشکل از " پویا نوروزقلی، محسن بابایی اقدم، اسماعیل باقری، مهرداد تیرانداز، حامد معمارپور، مهدی حسین پور، برهم قادر پور، فرشید کرامتی، عرفان امام وردی، فرزاد جباری و حسین ابراهیم پور" موفق به کسب مقام دوم در این دوره از مسابقات شدند.
لازم به توضیح است؛ تیم های شنا و تنیس روی میز دانشگاه تبریز نیز با کسب مقام های برتر موفق به راهیابی به مرحله کشوری شد.
  چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر منطقه 3 دانشگاه های کشور، از یازدهم  تا پانزدهم بهمن ماه سالجاری به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.