به مناسبت روز جانباز؛ از جانبازان و ایثارگران دانشگاه تبریز تجلیل شد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۶:۴۷ کد خبر : ۵۸۴۶ اخبار تصویری

در مراسمی به مناسبت روز جانباز، از 60 نفر جانبازان و ایثارگران عضو هیات علمی، کارمند و بازنشسته دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: فلسفه اصلی برگزاری چنین نکوداشت هایی، تقدیر از زحمات و ایثارگری جانبازان و ایثارگرانی است که در راه دفاع از اسلام و انقلاب، از هیچ کوششی دریغ نکردند؛ هرچند معتقدیم که این قدر دانی ها، نمی تواند ذره ای از آن سختی هایی که جانبازان متحمل شده اند را جبران نماید.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: امروز وظیفه داریم، با همان روحیه ای که شما از کیان کشور در دفاع حق علیه باطل، پاسداری نمودید، در پاسداشت آن ارزش ها و آرمان ها هم دست در دست هم بدهیم و کشور را به سمت تعالی پیش ببریم.
وی با اشاره به انتخابات پیشرو و نقش بی بدیل امام راحل(ه) در ارایه الگوی مردم سالاری دینی گفت: از مهم ترین دستاوردهای انقلاب و دفاع مقدس، استقرار حاکمیت مردم سالاری دینی است  که امام راحل، تنها پس از 50 روز از پیروزی انقلاب، رفراندوم را برگزار کردند، که در تمام دنیا بی سابقه بود که این امر، نشان از اعتقاد راسخ امام خمینی(ره) به آراء مردم دارد.
دکتر پور محمدی افزود: ضروری است با شرکت گسترده در انتخابات بسیار مهم ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا، دشمنان را از نقشه شوم شان مایوس می کنیم و در دانشگاه تبریز نیز انواع تریبون های آزاد، سخنرانی ها، مناظره ها و نشست های مربوطه انجام شده و  خواهد شد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز در این مراسم، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: در هر حادثه ای که اتفاق می افتد، انتقال پیام آن حادثه بسیار مهم و حیاتی است. همچنانکه در طول تاریخ، حوادث بسیار بزرگی اتفاق افتاده اند که به علت عدم انتقال پیام آن، به بوته فراموشی سپرده شده اند و برخی از حوادث نیز مانند عاشورا، به علت پیام رسانی دقیق و هدفمند، به نسل های بعدی انتقال یافته اند.
حجت الاسلام محمد انوری اضافه کرد: در رابطه با هشت سال دفاع مقدس نیز، باید به انتقال پیام شهداء به نسل امروز دقت بیشتری شود که جانبازان و ایثارگران، بهترین گزینه برای این امر هستند؛ چون بسیاری از صحنه ها را به چشم خویش دیده و درک کرده اند.
وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: اگر ما بتوانیم خاطرات جانبازان و ایثارگران دانشگاه تبریز را  به صورت مکتوب گردآوری بکنیم، این آثار به عنوان تاریخ انقلاب اسلامی، در حافظه تاریخ خواهد ماند و نسل های بعدی از این اسناد ارزشمند برای انتقال مفاهیم و پیام های دفاع مقدس و شهداء و ایثارگران استفاده خواهند کرد.
بر پایه همین گزارش، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده نیز در بخش دیگری از این مراسم، با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در خصوص فضیلت حضرت ابوالفضل(ع) گفت: امام صادق (ع) فرموده اند که : عمویم عباس بن علی (ع) بصیرتی نافذ و ایمانی محکم داشت. همراه برادرش حسین جهاد کرد، به خوبی از بوته آزمایش بیرون آمد و شهید از دنیا رفت. که کلمه « کان» در عربی نشان از استمرار دارد و این پیام را می رساند که حضرت ابوالفضل(ع) پیوسته اهل بصیرت بودند.
وی در ادامه متذکر شد: رهبر عظم الشان انقلاب نیز مدیرترین، مدبرترین و بصیرترین  شخصی است که چه به صورت نظری و چه به صورت عملی نشان دادند که ایشان اصلح ترین کسی هستند که بعد از امام راحل توانستند کشتی انقلاب را به مقصد برسانند و دشمنان دین و انقلاب نیز از این اتفاق بسیار خشمگین هستند.
حجت الاسلام علیزاده، همچنین جانبازان را نماد متقیان در جامعه عنوان کرده و گفت: تقوی از ضروریات جامعه ما بوده و جانبازان از این مهم برخوردار هستند.
 بر پایۀ همین گزارش، همچنین در این آیین، تنی چند از جانبازان دانشگاه تبریز، در  فضای صمیمی، در خصوص مسایل جانبازان به ارایۀ نظر پرداخته و همفکری نمودند.
همین گزارش حاکی است: در ادامۀ این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از ایثارگری های جانبازان دانشگاه تبریز تقدیر شد.