نمایشگاه کتاب در دانشگاه تبریز گشایش یافت

۲۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۸ کد : ۵۸۲ رویدادها و اطلاعیه ها
نمایشگاه کتاب در دانشگاه تبریز گشایش یافت

به مناسبت سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران، نمایشگاه کتابی تحت عنوان« میز مطالعه پیرامون حضرت امام (ره)، شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و مقوله انقلاب اسلامی» در کتابخانه مرکزی دانشگاه تبریز گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تبریز با اعلام این خبرگفت: در این نمایشگاه بیش از 200 عنوان کتاب در سه هزار جلد کتاب؛ با محوریت تلفیقی از کتب چاپ شده درخصوص عقاید، دیدگاه ها و اندیشه های حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری، زندگینامه ها، وصیت نامه ها، فرهنگ نامه ها، پیام شهدا، اشعار، خاطرات، یاران امام (ره) به روایت اسناد ساواک و ... برای بازدید علاقمندان به نمایش گذاشته شده است.

دکتر حیدر باقری اصل افزود: این نمایشگاه با هدف ایجاد بسترسازی مناسب و تبلیغی در زمینه معرفی آثار چاپ شده درخصوص انقلاب اسلامی و تجدید خاطرات افرادی که از نزدیک انقلاب اسلامی را لمس نموده اند و نیز آشنایی نسل جوان با مقوله انقلاب اسلامی و پیام انقلاب و شهدا و همچنین معرفی هر چه بهتر بعضی کتب تخصصی تألیف شده در زمینه های عنوان شده دایر شده است.

به گفته وی، این نمایشگاه از 12الی 30 بهمن ماه همه روزه از ساعت 8 صبح تا 17 بعد از ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.