افتتاح سالن گلخانه تحقیقاتی در دانشگاه تبریز

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۱ کد : ۵۷۹ رویدادها و اطلاعیه ها

همزمان با دهه فجر دو طرح گلخانه تحقیقاتی و آزمایشگاه فرسایش و حفاظت از خاک  گروه علوم و مهندسی خاک در پردیس خلعت پوشان دانشگاه تبریز افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با اعلام اینکه در  مجموع 700 میلیون ریال  برای راه اندازی این طرحها هزینه شده است گفت:  یکی از این طرح ها  گلخانه  تحقیقاتی است در فضایی به وسعت 135 متر مربع و با اعتبار 350 میلیون ریال با حضور معاون پشتیبانی و توسعه منابع  دانشگاه افتتاح شد.
دکتر باب الله حیاتی افزود: این گلخانه به سیستم گرمایشی« جت هیتر» و سیستم سرمایشی« فن پد» مجهز بوده و با هدف استفاده دانشجویان در طرح های تحقیقاتی و اجرای رساله و پایان نامه ها افتتاح می شود.
وی افزود: همچنین در کنار گلخانه، آزمایشگاه فرسایش و حفاظت از خاک از طریق سیستم تونل بادی نیز با وسعت 60 متر مربع و 350 میلیون ریال اعتبار به بهره برداری رسید.