نشست های هم اندیشی با موضوعات مختلف در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۵ کد خبر : ۵۷۶۷ اخبار

سه نشست هم اندیشی با حضور اساتید دانشکده های دانشگاه  تبریز از سوی دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر رضا سکوتی، با اعلام این خبر گفت: جایگاه علم و فناوری در سند چشم انداز، جایگاه حقوق شهروندی در انقلاب اسلامی و بررسی جایگاه اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه از جمله این نشست ها بود که با حضور اساتید دانشکده های اقتصاد، مدیریت و بازرگانی، حقوق و علوم اجتماعی و مهندسی برق و کامپیوتر برگزار شد.
دبیر هم اندیشی دانشگاه تبریز،  افزود: در نشست جایگاه علم و فناوری در سند چشم انداز که در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با حضور نخبگان و اساتید این دانشکده برگزار شد، مسایلی همچون توجه به کیفیت و کیفی گرایی در رشد علم و فناوری، نگاه جامع به مقوله علم و پرهیز از تک محوری، رفع موانع موجود در راه پیشرفت علم و فناوری و رفع آن، بر اساس سند چشم انداز 1404 طرح و اساتید نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
به گفته وی در جلسه هم اندیشی نیز که با موضوع "بررسی جایگاه اقتصاد مقاومتی در برنامه ششم توسعه" با حضور اساتید دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی برگزار شد، موضوعاتی چون توجه به نگرش جامعه به اقتصاد مقاومتی و ضرورت تنویر افکار در این باب، ارائه الگوی مفهومی از اقتصاد مقاومتی، فرهنگ سازی برای تولید کنندگان در جهت تولید کالاهای باکیفیت، استفاده از توان نیرو های جوان و ... بررسی شد.
دبیر هم اندیشی دانشگاه تبریز، با اشاره به نشست جایگاه حقوق شهروندی در انقلاب اسلامی هم گفت: این جلسه با حضور اساتید دانشکده حقوق و علوم اجتماعی و با سخنرانی حجت الاسلام انوری، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تبریز و با حضور اعضای هیات علمی این دانشکده، برگزار شد.
به گفته وی در این نشست نیز  مسایلی چون فراهم آوردن زمینه های برنامه ریزی عملی و همچنین آموزش های مصداقی در موضوع حقوق شهروندی،  لزوم آسیب شناسی موانع و چالش های حقوق شهروندی در جامعه، توجه به موضوعات عملی و مصداقی و جزئی در راستای طرح مباحث بومی و کاربردی، پرهیز از کلی گویی، شعار گرایی و آرمان گرایی در موضوعات و ... مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
دکتر سکوتی با اشاره به اهداف برپایی چنین نشست های در این دانشگاه  خاطر نشان شد: هم اندیشی فرصتی برای استفاده از دانش، ظرفیت ها و همچنین تجربیات اساتید دانشگاه برای رفع و بهبود مشکلات جامعه در عرصه های مختلف است.