کارگاه آموزشی طرح ارزیابی و رتبه بندی خدمات تغذیه دانشجویی دانشگاه های منطقه سه در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ کد خبر : ۵۷۴۷ اخبار
تعداد بازدید:۳۰۵

کارگاه آموزشی طرح ارزیابی و رتبه بندی خدمات تغذیه دانشجویی دانشگاه های منطقه سه به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مدیر امور خدمات دانشجویی دانشگاه تبریز در این آیین با اشاره به اهداف برپایی این کارگاه گفت: آموزش نحوه ارزیابی و رتبه بندی خدمات تغذیه دانشجویی دانشگاه ها، تعیین کارشناسان ارزیابی و زمان ارزیابی دانشگاه های منطقه با هدف ارزیابی وضعیت دانشگاه های کشور در حوزه تغذیه دانشجویی از جمله اهداف این کارگاه آموزشی یک روزه بود.

 دکتر غلامرضا حجتی، افزود: در این کارگاه محورهایی چون آموزش شاخص های چهار گانه ارزیابی تغذیه ای شامل فضای کالبدی، مدیریت برون سپاری، اجرای فرایندها و رعایت قوانین و بررسی سیستم های کنترلی، انتخاب کارشناسان و تیم های ارزیابی، زمان بندی ارزیابی دانشگاه های منطقه و آموزش نحوه ارزیابی یکی از سلف های دانشگاه تبریز به صورت میدانی مورد بررسی قرار گرفت.

همین گزارش حاکی است، این کارگاه آموزشی با حضور و تدریس  مدرسانی از کارشناسان صندوق رفاه، دانشگاه فنی و حرفه ای و  دانشگاه حضرت معصومه برگزار شد.

یادآور می شود: این کارگاه آموزشی با حضور مدیران و کارشناسان دانشگاه های تبریز، زنجان ، تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، ارومیه، صنعتی ارومیه، بناب، مراغه، دانشگاه صنعتی سهند  و هنر اسلامی تبریز  برگزار شد.


۳ رای

نظر شما :