در دوازدهمین دوره مسابقات سالانه بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، تیم دانشگاه تبریز درخشید

۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۷ کد خبر : ۵۷۲۹ اخبار

در دوازدهمین دوره مسابقات سالانه بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، که با حضور 318 تیم داخلی و 50 تیم خارجی برگزار شد، تیم ربوکاپ گروه علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز موفق به کسب عنوان «بهترین ارائه» در لیگ شبیه ساز امداد گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تیم ربوکاپ دانشگاه تبریز در اولین حضور خود در لیگ شبیه ساز امداد، به عنوان یکی از 14 تیم منتخب از لحاظ ایده علمی، جواز حضور یافته و بعد از عبور از مرحله مقدماتی در بین هشت تیم مرحله نیمه نهایی قرار گرفت و مقام ششم را کسب نمود.
همین گزارش حاکیست:  تیم ربوکاپ Aura دانشگاه تبریز به همراه سه تیم ایرانی S.O.S , MRL , A.T.F موفق به دریافت سهمیه در لیگ جهانی RoboCup 2017 Japan  شدند.
خاطر نشان می شود: این مسابقات در فروردین ماه سال جاری با حضور 318 تیم رباتیک از داخل ایران، 50 تیم خارجی از 15 کشور دنیا  ازجمله آمریکا، انگلیس، ژاپن، کره، سنگاپور و آلمان طی سه روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران توسط کمیته ملی ربوکاپ ایران و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.
یادآور می شود: تیم ربوکاپ Aura  دانشجویان گروه علوم کامپیوتر دانشکده ریاضی دانشگاه تبریز را مسعود اقدسی‌فام، آرمان آبسالان، مبین قهرمان پور، محمدمهدی رزاقی، سمر حیدری، اشکان عبدل‌وش به سرپرستی دکتر فرناز ماهان تشکیل می دهند.