پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز برتر انتخاب شد

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۲ کد : ۵۷۰ رویدادها و اطلاعیه ها

پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز از سوی انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این پایان نامه تحت عنوان" برنامه ریزی بهینه واحدهای  CHP  با در نظر گرفتن برنامه های پاسخگویی بار"، توسط منیژه علیپور و با راهنمایی دکتر کاظم زارع، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز انجام شده و در کنفرانس شبکه های هوشمند سال 94 از طرف کمیته بررسی پایان نامه های انجمن به عنوان پایان نامه برتر در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شده است.
همین گزارش حاکی است؛ انجمن علمی شبکه هوشمند انرژی ایران هر ساله بر اساس تلاش ها و فعالیت های علمی و پژوهشی دانشجویان، پایاننامه برتر را انتخاب و معرفی می کند که این کنفرانس امسال در دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید.
لازم به ذکر است؛ منیژه علیپور، دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه تبریز و دانشجوی دکترای مهندسی برق قدرت دانشگاه تبریز بوده و چاپ 6 مقاله در مجلات  ISI  و ارائه بیش از 5 مقاله در همایش های مختلف داخلی از سوابق علمی وی  است.