پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز برتر انتخاب شد

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۰ کد : ۵۶۹ رویدادها و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:

پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز، در کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی و دومین کنفرانس انجمن انرژی ایران که در آذر ماه سال جاری توسط انجمن انرژی ایران در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این کنفرانس پایان نامه مهندس مرتضی نظری هریس، در بخش انتخاب پایان نامه برتر در مقطع کارشناسی، در سطح دانشگاه های ایران به عنوان نفر اول برگزیده شد.
همین گزارش حاکی است: دکتر بهنام محمدی ایواتلو، عضو هیات علمی داشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز، راهنمایی این پایان نامه را با عنوان «جایابی بهینه واحد های اندازه گیری فازوری به‌ منظور مشاهده پذیری کامل سیستم قدرت با استفاده از الگوریتم جستجوی هارمونی » بر عهده داشت.
از این پایان نامه دو مقاله علمی- پژوهشی استخراج شده که در مجلات “Renewable and Sustainable Energy Reviews” از انتشارات الزویر با ضریب تاثیر 5.901 و مجله “Energy Systems” (از انتشارات اشپرینگر) چاپ گردیده است.