دانشگاه تبریز جزو ۵ دانشگاه برتر کشور انتخاب شد

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۹ کد خبر : ۵۶۸۱ اخبار تصویری

بر اساس آخرین رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، دانشگاه تبریز رتبه پنجم در جمع دانشگاه های جامع کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس آخرین رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، دانشگاه تبریز در بین ۷۲ دانشگاه جامع و بزرگ کشور این جایگاه را بدست آورده است.

بر اساس این گزارش در این رتبه بندی شاخص هایی چون کیفیت پژوهش، تعداد تولید مقالات پراستناد و داغ، Q 1 و یا Q 2 با ضریب بیشتری لحاظ شده است که نشانگر کیفیت بالای جهانی تالیف مقالات در دانشگاه تبریز است.

همین گزارش حاکیست: قراردادهای دانشگاه‌ها و تعداد مقالات مشترک بین المللی، تعداد تالیف کتاب توسط اعضای هیات علمی، تولیدات علمی نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، را از دیگر شاخص‌های این رتبه بندی است و در آن دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس، دانشگاه شیراز، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه اصفهان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه کاشان به ترتیب در جایگاه‌های اول تا دهم قرارگرفته‌اند.

اضافه می نماید: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، در رتبه بندی سال ۹۵-۱۳۹۴؛ ۱۵۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دولتی در کشور را در پنج زیرگروه دانشگاه‌های جامع، صنعتی، پژوهشگاه‌ها، دانشگاه‌های هنر و دانشگاه‌های علوم پزشکی رتبه بندی نموده است.