۱۸۰۰ نهال در دانشگاه تبریز غرس شد

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۲ کد خبر : ۵۶۷۷ اخبار

دانشگاهیان دانشگاه تبریز، به مناسبت هفته منابع طبیعی در سایت اصلی این دانشگاه ۱۸۰۰ نهال غرس کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این آیین توسط دانشگاهیان دانشگاه تبریز اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان ۱۸۰۰ نهال مثمره و غیر مثمره از جمله آلبالو، سرو خمره ای و کاج سیاه غرس شد.
لازم به ذکر است، همچنین به زودی نزدیک ۲۰ هزار بوته انواع گل در محوطه دانشگاه کشت خواهد شد.
دانشگاه تبریز در حال حاضر به خاطر داشتن بیش از ۵۰ هزار اصله انواع درخت و نهال در فضای سبزی به وسعت ۵۵ هکتار از جمله سبزترین و زیباترین دانشگاه های کشور است.
همین گزارش حاکی است: وجود ۱۴ هکتار باغ گیاهشناسی، ۵۷ گونه درخت و درختچه و ایجاد باغ رز با بیش از ۱۱۰ گونه مختلف رز و هزار متر فضای گلخانه ای از دیگر پتانسیل های این دانشگاه است.
یادآور می شود: همچنین در آیین دیگری حدود ۲۰۰ اصله انواع نهال به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز و با حضور دکتر الهام امین زاده، دستیار ویژه رییس جمهور درحوزه حقوق شهروندی، غرس شد.