در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران؛ جایزه بهترین پوستر به دانشجوی دانشگاه تبریز رسید

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۴۴ رویدادها و اطلاعیه ها

در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران، مقاله دانشجوی پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز که بصورت پوستر ارائه شده بود عنوان برتر را کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اصغر عسگری، رییس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز، با اعلام این خبر گفت: مقاله پوریا چقا میرزایی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته فوتونیک این پژوهشکده تحت عنوان "ساخت بلور فوتونی دو بعدی به وسیله میکرو ذرات پلیمری با روش سلول زاویه دار"، جایزه بهترین پوستر را در بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران کسب کرد.
رییس پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز، افزود: در این کار، بلورهای فوتونی دو بعدی مبتنی بر میکرو ذرات پلیمری با استفاده از روش سلول زاویه دار برای اولین بار در ایران ساخته شده است.
وی اضافه کرد: از این ساختار می توان در لیتوگرافی توسط نانوکرات و همچنین ساخت بلورهای فوتونی معکوس استفاده کرد که کاربردهای متنوعی در زمینه های مختلف از جمله ساخت حسگرهای زیستی و شیمیایی، سلول های خورشیدی و دیودهای نورگسیل دارند.
دکتر عسگری، خاطر نشان شد: این طرح تحقیقاتی به سرپرستی دکتر سهراب احمدی و همکاری دکتر حبیب تجلی و دکتر فرزانه بیات به سرانجام رسید..
یادآور می شود: بیست و سومین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران اسفندماه سالجاری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد