پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز برتر انتخاب شد

۰۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۷ کد : ۵۶۵ رویدادها و اطلاعیه ها

پایان نامه دانشجوی دانشگاه تبریز از سوی انجمن آکوستیک و ارتعاشات ایران به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این پایان نامه تحت عنوان" آنالیز ارتعاشات بافت عضلانی بدن انسان حین دویدن به منظور تشخیص خستگی و تعیین پارامترهای بهینه کفش ورزش"، توسط آرش خاصه تراش و با راهنمایی دکتر رضا حسن نژاد و دکتر میر محمد اتفاق، از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز انجام شده و در بخش مسابقه پنجمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات ایران از طرف کمیته بررسی پایان نامه های انجمن به عنوان پایان نامه برتر در مقطع کارشناسی ارشد انتخاب شده است.
همین گزارش حاکیست؛ این اثر در بین 80 پایان نامه رسیده به دبیرخانه این کنفرانس به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شده و در مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران از نویسندگان پایان نامه های برتر تجلیل بعمل آمد.