برگزاری همایش توسعه انرژی بادی در دانشگاه تبریز

۰۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۷ کد : ۵۴۲ رویدادها و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:

همایش توسعه انرژی بادی با حضور اساتید دانشگاه های کشور، مدیران و کارشناسان ادارات و شرکت های صنعت برق و دانشجویان در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس هیات مدیره انجمن علمی انرژی بادی ایران در این همایش به چرایی و چگونگی توسعه نیروگاه های بادی پرداخت و گفت: انتخاب ظرفیت بهینه توربین های بادی در ایران از نکات مهم در این مسئله است.
دکتر هاشم اورعی همچنین به موانع و چالش ها و فرصت های فراروی سرمایه گذاری در صنعت بادی ایران پرداخت و متذکر شد: موارد قانونی اصلاح نشده، حل مسایل مربوط به زمین، عدم اشنایی کامل سرمایه گذار با مزیت های این امر و عدم بلوغ کامل تکنولوژی توربین های بادی ساخت داخل از جمله موانع و چالش های فراروی این مقوله است.
استاد دانشگاه صنعتی شریف افزود: طبق مصوبه اخیر وزارت نیرو، برای کسانی که از محصولات ساخت داخل در نیروگاه های بادی استفاده می کنند، نرخ تضمینی برق توسط وزارت نیرو 15 درصد بیشتر از کسانی است که از محصولات خارجی استفاده می کنند. ضمن آنکه دوره بازگشت سرمایه در این صنعت بسیار کوتاه تر از دیگر حوزه هاست.
دکتر سجاد توحیدی، دبیر این همایش نیز با اشاره به اینکه ظرفیت نصب نیروگاه های بادی در ایران حدود صد هزار مگاوات است، گفت: این در حالیست که امروز کمتر از یک درصد از ظرفیت ممکن نیروگاه های بادی در ایران بهره برداری می شود که به معنای لزوم سرمایه گذاری های بیشتر در این حوزه است.
بر پایه همین گزارش، برگزاری نشست پرسش و پاسخ با حضور فعالان صنعت و اساتید دانشگاه ها و دو کارگاه آموزشی اتصال نیروگاه های بادی به شبکه و اقتصاد نیروگاه های بادی در کشور برای دانشجویان و کارشناسان، از دیگر برنامه های جنبی این همایش بود.
اضافه می نماید: همایش توسعه انرژی بادی توسط دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز و با مشارکت انجمن علمی انرژی بادی ایران در دانشگاه تبریز برگزار شد.