دومین جشنواره جایزه بزرگ دانشجویی(با اهداء جایزه دکتر علی پولاد) دانشگاه تبریز برگزار می شود

۰۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۰ کد خبر : ۵۴۰۴ رویدادها و اطلاعیه ها

دومین جشنواره دانشجویی پویایی و خلاقیت علمی – پژوهشی جایزه بزرگ دانشجویی دانشگاه تبریز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدتقی اعلمی، با اشاره به اینکه دانشجویان و جوانان نخبه مهمترین سرمایه ملی در به ثمر رسیدن برنامه های توسعه ملی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور هستند، گفت: این جشنواره به منظور ایجاد بستری مناسب برای شناسایی، حمایت و تشویق نخبگان پژوهشی و دانشجویان مبتکر دانشگاه تبریز و هدایت این استعدادهای درخشان به سمت اولویت های راهبردی کشور برگزار می شود.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز، با اشاره به شرایط عمومی متقاضیان، افزود: دانشجویان شاغل به تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز و همچنین فارغ التحصیلانی که بیش از ۶ ماه از تاریخ فارغ التحصیلی آنها نگذشته باشد، می توانند در این رقابت شرکت کنند.
دکتر اعلمی همچنین با یادآوری اینکه جشنواره در ۴ گروه عمده تخصصی شامل، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی و کشاورزی، دامپزشکی برگزار می شود، اضافه کرد: متقاضیان می بایستی برای جمع آوری امتیاز در فرآیند داوری کلیه دستاوردهای پژوهشی خود را از قبیل جوایز و نشان های علمی – پژوهشی دریافتی از جشنواره های داخلی و خارجی، ثبت اختراع، اکتشاف، نوآوری و نظریه پردازی، همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی و دستاوردهای تجاری سازی شده، احراز عناوین دانشجوی نمونه، نخبه و استعداد درخشان و مشارکت در تالیف و ترجمه کتاب را ارسال نمایند.
وی خاطر نشان شد: پس از بررسی مدارک و تخصیص امتیازات توسط هیات داوران، از هر گروه عمده تخصصی ۳ نفر برتر انتخاب و به عنوان دانشجویان برگزیده اول تا سوم گروه مورد نظر معرفی می شوند.
یادآور می شود: دانشجویان متقاضی میتوانند با مراجعه به وب گاه جشنواره به آدرس Jashnvareh.tabrizu.ac.ir شیوه نامه اجرایی جشنواره را مطالعه نمایند.
همین گزارش حاکیست: تاریخ برگزاری جشنواره نیمه اول اسفندماه سالجاری بوده و متقاضیان می بایستی تا ۲۰ بهمن ماه نسبت به ارسال دستاوردهای خود اقدام نمایند