تازه های نشر:این گونه ماندگار- یادنامه دکتر استاد اسماعیل رفیعیان(به کوشش محمد طاهری خسروشاهی)

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۹:۴۷ کد : ۵۱۴ رویدادها و اطلاعیه ها

این گونه ماندگار( یادنامه دکتر استاد اسماعیل رفیعیان(

به کوشش: محمد طاهری خسروشاهی

ناشر:موسسه مطالعات اسلامی دانشگاه تهران

تاریخ و نوبت چاپ: 1393- اول

قیمت: 650000 ریال

کتاب « این گونه ماندگار » یادنامه دکتر استاد اسماعیل رفیعیان، استاد پیشین دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز زیر نظر و اشراف استاد دکتر مهدی محقّق، رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران، با پیشگفتار دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز و به کوشش محمّد طاهری-خسروشاهی، همکار موسسه تحقیقات علوم اسلامی - انسانی ، در 1150 صفحه از سوی موسّسة مطالعات اسلامی دانشگاه منتشر شده است.
این کتاب مشتمل بر پنج بخش است:
بخش اول از یادنامه، شامل پیشگفتار رییس انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و مقدمة ریاست دانشگاه تبریز و یادداشتی کوتاه از طاهری خسروشاهی است. در ادامه، روزشمار زندگی و آثار استاد ـ به استناد پرونده پرسنلی، گفتگو با خانواده و مصاحبه با تنی چند از یاران نزدیک و شاگردان قدیمی ایشان ـ تدوین و درج شده است. بخش دوم نیز مقالاتی از همکاران قدیمی و دوستان استاد با موضوع خُلقیّات، طرز سلوک، نحوة تطوّرات روحی و اخلاقی، سیر کمال اجتماعی و آگاهی مستند از وقایع‌ ایّام و دقایق حیات وی را در بر می گیرد. ضمن آنکه در بخش سوم، اشعار و ماده تاریخ های سروده شده در سوگ وی گنجانده شده و در بخش چهارم، مقالات و پژوهش های اهدایی جمعی از بزرگان دانش و ادب ایران زمین، در یکی از موضوعات گستردة ادبی، تاریخی و حقوقی درج شده است. بخش پنجم نیز، شامل نمونه هایی از اسناد و آثار مرتبط با مبارزات استاد رفیعیان علیه استبداد و بی عدالتی است.
اضافه می نماید: محمد طاهری خسروشاهی برای جمع آوری این کتاب، لوح تقدیر رییس شورای اسلامی شهر و شهردار تبریز را دریافت نموده است.