همایش ارتباط دانشگاه با صنعت در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۰:۵۶ کد : ۵۱۱۸ اخبار

همایش ارتباط دانشگاه با صنعت با حضور مدیر عامل گروه صنعتی مپنا در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر عباس علی آبادی، در این همایش با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز در عرصه های مختلف پیشگام سایر دانشگاه ها بوده است، گفت: این دانشگاه جایگاه بسیار ویژه‌ای در تربیت شهدا و انسان‌های بزرگ داشته و ما دانشگاهیان باید به وجود چنین دانشگاهی در کشور افتخار بکنیم.

مدیر عامل گروه صنعتی مپنا در ادامه با اشاره به فعالیت های این گروه صنعتی افزود: گروه صنعتی مپنا در بیش از 100 حوزه از جمله برق، نفت، گاز، تولید توربین‌های گازی، ژنراتورها، سیستم‌های کنترل، ریل و تجهیزات پزشکی، فعالیت دارد که بیش از ۳۰۰ مهندس از دانشگاه تبریز درکنار دیگر جوانان ایران اسلامی مشغول خدمت هستند.

وی در بخش دیگر سخنان خود رسیدن به خود باوری و تربیت نیروی انسانی متخصص با توجه به نیاز کشور را از جمله دستاوردهای انقلاب و به ویژه دانشگاه ها برشمرد و گفت: در حال حاضر بزرگترین نیار جامعه ایران تولید علم و فناوری است و از این رو ضروری است دانشگاه ها محدود به تولید مقاله نباشند، بلکه باید با کاربردی نمودن دانش خویش ثروت اندوزی  نمایند.

مدیر عامل گروه صنعتی مپنا با تاکید بر اینکه تحریم ها علیه کشور مجرمانه بوده است، اضافه کرد: اگر چه این تحریم ها باعث شد که در بسیاری از حوزه ها به دستاوردهای بزرگی دست یابیم که امروز برخی قدرت ها آن را باور نمی کنند و لذا  نخبگان و دانشگاهیان ما باید چنان در حوزه‌ تولید علم و فن‌آوری بکوشند که آیندگان با ورق زدن تاریخ گذشته‌ کشورشان ما را به عنوان الگو قرار دهند.

معاون پژوهشی دانشگاه تبریز نیز در این همایش ضمن معرفی اجمالی از این دانشگاه گفت: 700 سال پیش در شهر تبریز مرکز دانشگاهی به نام ربع رشیدی بوجود آمد که در آن زمان علم و عمل در کنار هم وجود داشته و از این تعبیر نیز امروزه به عنوان ارتباط دانشگاه و صنعت یاد می‌شود و دانشگاه تبریز نیز در امتداد این دانشگاه بوجود آمده که سال آینده هفتادمین سالگرد تاسیس این دانشگاه را جشن خواهیم گرفت.

دکتر محمد مقدم واحد افزود: در دانشگاه تبریز سالانه بیش از دو هزار مقاله ارایه می شود و راهبرد اصلی  دانشگاه این است که مقالات به صورت کاربردی مورد استفاده قرار گیرد و برای رسیدن به هدف، امتیازات خاصی در انتخاب پژوهشگران نمونه دانشگاه لحاظ شده و برای ارتقاء در هیات ممیزه نیز برنامه هایی در این راستا در دست اقدام است.

یادآور می شود: این همایش از سوی بسیج دانشجویی داننشگاه تبریز در تالار شهید شفائی این دانشگاه برگزار شد.