استاد دانشگاه تبریز در حوزه صنعت آبکاری کشور برتر انتخاب شد

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۲ کد : ۵۱۱۷ اخبار

دکتر میرقاسم حسینی، استاد دانشکده شیمی دانشگاه تبریز، موفق به کسب عنوان برگزیده اول بخش صنعت در چهارمین جشنواره صنعت آبکاری کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دراین جشنواره که هر دو سال از طرف صنعت آبکاری ایران برگزار می شود، طرح های برتر صنعت و دانشگاه در حوزه صنعت آبکاری انتخاب و جایزه ویژه ای بنام جایزه پروفسور کنعانی به منتخبین اهداء می شود، که امسال در این بخش، دکتر میر قاسم حسینی موفق به کسب برگزیده اول در این حوزه شد.

همین گزارش حاکیست؛ در لوح سپاسی که به امضاء رییس جشنواره چهارمین جشنواره صنعت آبکاری کشور رسیده، آمده است: اکنون که بر اساس نظر کمیته داوران چهارمین جشنواره صنعت آبکاری(جایزه پروفسور کنعانی)، طرح جنابعالی به نام آبکاری طلای سخت گنبدها گلدسته ها و ایوان های امامین جوادین و عسگرین(ع) به عنوان برگزیده اول بخش صنعت انتخاب و معرفی شده است، با تقدیم این لوح یادبود و تندیس جشنواره، توفیق روزافزون شما را در مسیر خدمت به کشور عزیزمان و به ویژه تلاش و فعالیت در ارتقای دانش صنعت آبکاری از درگاه الهی خواستاریم.

خاطر نشان می شود: دکتر میرقاسم حسینی، استاد  گروه آموزشی شیمی فیزیک دانشکده شیمی دانشگاه تبریز بوده و  چاپ120 مقاله در مجلات ISI ،30مقاله علمی و پژوهشی در نشریات داخلی، ارایه 250  مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، تالیف و ترجمه دو کتاب،  اجرای10 طرح تحقیقاتی در سطح استانی و کشوری و ریاست مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه و دانشکده شیمی از دیگر سوابق علمی و اجرایی وی است.

همین گزارش حاکی است؛ چهارمین جشنواره صنعت آبکاری کشور  آبان ماه سال جاری در تهران برگزار شد.